Έτοιμοι για μια δύσκολη εβδομάδα

Written by  Νοε 04, 2013

Επιστροφή στην ελληνική πραγματικότητα για τον Παναθηναϊκό που, μετά την εντυπωσιακή νίκη στην παράταση επί του Ερυθρού Αστέρα έχει μια δύσκολη εβδομάδα μπροστά του με δύο αναμετρήσεις, μία για το Πρωτάθλημα και μία για την Ευρωλίγκα.

 

Οι «πράσινοι» που εδώ και δύο εβδομάδες έχουν βελτιώσει αισθητά τις εμφανίσεις τους, πετυχαίνοντας συνεχόμενες νίκες τόσο εντός όσο και εκτός συνόρων, θέλουν να συνεχίσουν αυτό το επιτυχημένο σερί, ξεκινώντας αύριο από την αναμέτρηση με τον ΚΑΟΔ στο ΟΑΚΑ για την τέταρτη αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Ο Αργύρης Πεδουλάκης δεν έχει την πολυτέλεια του χρόνου, καθώς αμέσως μετά η ομάδα θα πρέπει να αναχωρήσει για το Ηράκλειο, όπου θα αγωνιστεί την Πέμπτη απέναντι στην Λοκομοτίβ Κουμπάν για την τέταρτη αγωνιστική της Ευρωλίγκα, για τον δεύτερο και τελευταίο εντός έδρα αγώνα τους που θα διεξαχθεί μακριά από το ΟΑΚΑ.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού θέλει να κρατήσει τους παίκτες του σε εγρήγορση γιατί γνωρίζει πως το παραμικρό στραβοπάτημα θα φέρει και πάλι κλυδωνισμούς στην αγωνιστική εικόνα της ομάδας.

Οι προπονήσεις συνεχίστηκαν χωρίς τον Γιώργο Διαμαντάκο, ο οποίος υπέστη διάστρεμμα και λογικά δεν θα μπορεί να αγωνιστεί με τον ΚΑΟΔ. Πέραν τούτου, ο Αργύρης Πεδουλάκης δεν αντιμετωπίζει άλλα προβλήματα και αναμένεται να έχει την υπόλοιπη ομάδα του ετοιμοπόλεμη.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.