Πεδουλάκης: «Πρέπει να κάνουμε μαζί προπονήσεις»

Written by  Νοε 11, 2013

Στην ευκαιρία που του δόθηκε μέσα από την καλή εμφάνιση απέναντι στη Ν. Κηφισιά, να ξεκουράσει πολλούς από τους καταπονημένους παίκτες του στάθηκε ο Αργύρης Πεδουλάκης, ο οποίος δικαιολόγησε την αστάθεια της ομάδας του στην απουσία προπονήσεων και τα πολλά ταξίδια.

 

«Μπήκαμε σοβαρά στο πρώτο δεκάλεπτο, πήραμε μια καλή διαφορά και από εκεί και πέρα αυτό που μας απασχόλησε ήταν να μοιράσουμε το χρόνο συμμετοχής, χρησιμοποιώντας λιγότερο τους Διαμαντίδη, Μπράμος και Ματσιούλις. Η Κηφισιά είναι μια σοβαρή και πειθαρχημένη ομάδα. Εύχομαι στην ομάδα και στον κόουτς καλή συνέχεια», δήλωσε ο προπονητής του Παναθηναϊκού, ο οποίος αναφέρθηκε στα πολλά ταξίδια που έχει κάνει η ομάδα μέχρι στιγμής μέσα στη σεζόν, που δεν επιτρέπουν να ξεκουραστεί και αυτό φαίνεται και μέσα στο γήπεδο.

«Έχουμε κάνει δέκα ταξίδια. Στην ουσία δηλαδή, 40-45 μέρες είμαστε στα αεροδρόμια και στα αεροπλάνα. Έχουμε κάνει οκτώ προπονήσεις όλοι μαζί και οκτώ παραμονή αγώνων, που είναι τελείως διαφορετικές. Χρειαζόμαστε να κάνουμε μαζί προπόνηση. Να μείνουμε στην Αθήνα και να προπονηθούμε.

Ξέρετε, είναι και το ψυχολογικό κομμάτι. Υπάρχουν φορές που γυρίσαμε στα σπίτια μας στις 2 και φύγαμε στις 4. Δεν είναι εύκολο. Υπάρχει μια καταπόνηση, αλλά πρέπει να ζήσουμε με αυτό και να μπορέσουμε να κερδίσουμε ό, τι περισσότερο μπορούμε σε αυτή την κακή μας περίοδο», πρόσθεσε.

Ως αιτιολογία των μέχρι στιγμής όχι καλών εμφανίσεων, ο Αργύρης Πεδουλάκης ανέφερε την τιμωρία της έδρας της ομάδας από την περσινή Ευρωλίγκα που ανάγκασε τον Παναθηναϊκό να χρησιμοποιήσει ως έδρα την Κύπρο και την Κρήτη, καθώς επίσης και την ταλαιπωρία και τους τραυματισμούς που έφεραν στις «αποσκευές» τους οι διεθνείς παίκτες που το Σεπτέμβρη αγωνίστηκαν στη Σλοβενία.

«Πληρώνουμε ουσιαστικά την τιμωρία μας και το Ευρωμπάσκετ. Δεν είναι έτοιμος ο άξονάς μας. Ο Λάσμε με τον Ούκιτς δεν είναι ακόμη έτοιμοι από πλευράς φυσικής κατάσταση. Είναι δύο πολύ σημαντικοί παίκτες για εμάς. Θέλουμε χρόνο και προπόνηση όλοι μαζί για να φτάσουμε στο επίπεδο που επιθυμούμε», συμπλήρωσε ο κ. Πεδουλάκης.

Πηγή: paobc.gr

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.