«Ευχαριστώ» του Παναθηναϊκού στο Δήμο Ηρακλείου

Written by  Νοε 12, 2013

Ευχαριστίες προς το Δήμο Ηρακλείου εξέφρασε με ανακοίνωσή της η ΚΑΕ Παναθηναϊκός για τη φιλοξενία της ομάδας κατά την παρουσία της για τον αγώνα της τέταρτης αγωνιστικής της Ευρωλίγκα με την Λοκομοτίβ Κουμπάν.

 

Οι νταμπλούχοι Ελλάδας χρησιμοποίησαν το γήπεδο «Δύο Αοράκια» ως έδρα για τον δεύτερο εντός έδρας αγώνα τους στη φετινή Ευρωλίγκα, εξαιτίας της τιμωρίας που εκκρεμούσε από την περσινή χρονιά και η διοίκηση της «πράσινης» ομάδας έκρινε σκόπιμο να ευχαριστήσει τις τοπικές αρχές για τη φιλοξενία.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός:

«Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός εκφράζει τις ευχαριστίες της στον Δήμο Ηρακλείου και την ΕΚΑΣΚ για την τεράστια βοήθεια που προσέφεραν ώστε να διεξαχθεί χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα και σ’ ένα γήπεδο στολίδι για τον Ελληνικό Αθλητισμό, ο αγώνας με την Λοκομοτίβ Κουμπάν για την 4η αγωνιστική της Κανονικής Περιόδου της Ευρωλίγκας.

Επίσης η ΚΑΕ Παναθηναϊκός εκφράζει το μεγαλύτερο «ευχαριστώ»  στον υπέροχο κόσμο που συμπαραστάθηκε θερμά αλλά κόσμια στην ομάδα στον ίδιο αγώνα και μας έκανε να αισθανόμαστε ότι αγωνιζόμαστε στο ΟΑΚΑ.»

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.