Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός τη δεύτερη αγωνιστική

Written by  Σεπ 08, 2016

Ντέρμπι με το «καλημέρα» και στη φετινή χρονιά της Basket League, καθώς η κλήρωση έβγαλε την αναμέτρηση Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού στην δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος, ενώ μία εβδομάδα αργότερα θα διεξαχθεί το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης μεταξύ του Άρη και του ΠΑΟΚ.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με τις βραβεύσεις των κορυφαίων της προηγούμενης χρονιάς, ενώ στη συνέχεια έγινε η κλήρωση, στην οποία δεν έλειψαν οι ιδιαιτερότητες. Προκειμένου να πραγματοποιηθεί η κλήρωση, τοποθετήθηκε η «Ομάδα Α» στη διαδικασία, η οποία θα αντικατασταθεί με την ομάδα που θα επιλεγεί να συμπληρώσει τις υπόλοιπες 13 του πρωταθλήματος.

Ο Πρωταθλητής Ολυμπιακός θα κάνει πρεμιέρα στην Αμαλιάδα, όπου θα αντιμετωπίσει τον τοπικό Κόροιβο, ενώ ο Παναθηναϊκός θα υποδεχθεί τον νεοφώτιστο Προμηθέα Πατρών. Η πρώτη αγωνιστική που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, 8 Οκτωβρίου περιλαμβάνει τις εξής αναμετρήσεις:

Λαύριο – Κύμη Seajets

Απόλλων Carna – ΑΕΚ

Άρης – Τρίκαλα BC Aries

Κολοσσός H Hotels Ρέθυμνο Cretan Kings

Ομάδα Α – ΠΑΟΚ

Παναθηναϊκός Superfoods – Προμηθέας

Κόροιβος Αμαλιάδας – Ολυμπιακός

Το ντέρμπι «αιωνίων» Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός θα πραγματοποιηθεί το Σλαββατο 16 Οκτωβρίου στο ΣΕΦ, το Ολυμπιακός – ΑΕΚ την 8η αγωνιστική και το Παναθηναϊκός – ΑΕΚ την 10η.

Δείτε ΕΔΩ όλο το πρόγραμμα της Basket League

Πηγή: ΕΣΑΚΕ

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.