Χωρίς προβλήματα στο Ισραήλ

Written by  Νοε 13, 2013

Πανέτοιμος για την κρίσιμη αναμέτρηση με την Μακάμπι στο Τελ Αβίβ είναι ο Παναθηναϊκός, που ολοκλήρωσε την προετοιμασία του χωρίς προβλήματα και έτσι θα αναχωρήσει για το Ισραήλ με στόχο την δεύτερη εκτός έδρας νίκη του στην πρώτη φάση των ομίλων της Ευρωλίγκα.

 

Ο Μπαικ Μπατίστ ξεπέρασε πλήρως την ίωση που τον ταλαιπωρούσε και τέθηκε στη διάθεση του προπονητή του για τον αγώνα με τη μόνιμη Πρωταθλήτρια Ισραήλ. Στο Τελ Αβίβ οι «πράσινοι» θα συναντήσουν και τον Σοφοκλή Σχορτσιανίτη, ο οποίος πέρσι αγωνιζόταν με τη φανέλα του «τριφυλλιού», ενώ όπως γνωρίζουν από τις αμέτρητες αναμετρήσεις μεταξύ των δύο ομάδων, η ατμόσφαιρα στη «Nokia Arena» θα είναι καυτή.

Ο Αργύρης Πεδουλάκης προσπαθεί να διατηρήσει τους παίκτες του συγκεντρωμένους, αλλά να μείνει και ο ίδιος, καθώς οι τελευταίες ώρες είναι περίεργες με τη φημολογία και τα δημοσιεύματα που έρχονται από το Ισραήλ, που θέλουν τους «πράσινους» να αναζητούν ήδη τον αντικαταστάτη του στο πρόσωπο του Πίνι Γκέρσον.

Η διοίκηση της ομάδας στηρίζει τον προπονητή και εξέφρασε την αισιοδοξία ότι η εικόνα της ομάδας θα αλλάξει στο άμεσο διάστημα, ωστόσο, μία νίκη στο ντέρμπι του ομίλου θα είναι το καλύτερο φάρμακο για να τονώσει την αυτοπεποίθηση του προπονητή και της ομάδας.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.