Οι…γέροι του Παναθηναϊκού!

Written by  Νοε 14, 2013

Συνέχεια στις προκλήσεις σε βάρος του παναθηναϊκού, τον οποίο, όπως φαίνεται περιμένουν με άγριες διαθέσεις, δίνουν ισραηλινά δημοσιεύματα, αυτή τη φορά, ειρωνευόμενα την ηλικία των παικτών του «τριφυλλιού».

 

Τις τελευταίες μέρες και με αφορμή την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τη Μακάμπι για την πέμπτη αγωνιστική της Ευρωλίγκα, τα δημοσιεύματα στα ισραηλινά Μέσα δίνουν και παίρνουν. Αρχή έγινε με δημοσίευμα που ήθελε τη διοίκηση του Παναθηναϊκού να σκέφτεται την αντικατάσταση του προπονητή, Αργύρη Πεδουλάκη με τον Πίνι Γκέρσον σε περίπτωση ήττας από τη Μακάμπι.

Το νέο χτύπημα ήρθε από φωτογραφία που δημοσίευσε ιστοσελίδα του Ισραήλ, στην οποία μέσω photoshopαπεικονίζονται οι Διαμαντίδης, Φώτσης και Μπατίστ γερασμένοι. Ειρωνικό είναι και το σχόλιο της λεζάντας της φωτογραφίας. «Ο 33χρονος Διαμαντίδης, ο 32χρονος Φώτσης και ο 36χρονος Μπατίστ, που έπαιξαν στον τελικό του 2011 απέναντι στη Μακάμπι, παραμένουν οι κινητήριοι μοχλοί του Παναθηναϊκού που θα τεθεί αντιμέτωπος με τη Μακάμπι απόψε».

Είναι γεγονός πως και τα ισραηλινά Μέσα έχουν μπει στο επικοινωνιακό παιχνίδι προκειμένου να αποπροσανατολίσουν τους νταμπλούχους Ελλάδας, οι οποίοι θα πρέπει να μην παρασυρθούν από τις όποιες προκλήσεις συναντήσουν, αν θέλουν να φύγουν νικητές από την καυτή, όπως αναμένεται «NokiaArena».

Πηγή: prasinanea.gr

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.