Ξέσπασε στον Κόροιβο υπό το βλέμμα του Πασκουάλ

Written by  Οκτ 24, 2016

Υπό το βλέμμα του νέου του προπονητή Τσάβι Πασκουάλ ο Παναθηναϊκός δεν δυσκολεύθηκε να πάρει τη νίκη επί του Κόροιβου Αμαλιάδας με 96-65 και πλέον επικεντρώνεται στις μεγάλες μάχες με την Μπάμπεργκ και τον Ερυθρό Αστέρα που ακολουθούν για την Ευρωλίγκα.

Οι «πράσινοι» μετά την πολύ καλή τους εμφάνιση στη Μόσχα απέναντι στην ΤΣΣΚΑ έδειξαν πολύ σοβαροί και απέναντι στη μοναδική ομάδα χωρίς νίκη μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα δεν αντιμετώπισαν ιδιαίτερα προβλήματα. Με εξαιρετική άμυνα από το πρώτο λεπτό και πολύ καλή κυκλοφορία της μπάλας προηγήθηκαν με 24-9 στο πρώτο δεκάλεπτο και δεν επέτρεψαν στους φιλοξενούμενους να είναι ανταγωνιστικοί σε κανένα σημείο της αναμέτρησης.

Η διαφορά έφτασε ακόμα και το +32 για τον Παναθηναϊκό (82-50) και το τελικό 96-65 ήρθε απολύτως φυσιολογικά με τον νέο προπονητή της ομάδας, Τσάβι Πασκουάλ, που ήταν από νωρίς στο γήπεδο να βλέπει για πρώτη φορά από κοντά τους νέους του παίκτες.

Ο Κέισι Ρίβερς ήταν ο πρώτος σκόρερ του Παναθηναϊκού με 19 πόντους, με τον Κρις Σίνγκλετον να έχει 16 πόντους με 3 ριμπάουντ, το Γιάννη Μπουρούση να έχει 14 πόντους με 6 ριμπάουντ και 4 ασίστ και τον Αντώνη Φώτση να έχει 13 πόντους. Αν και αγωνίστηκε λιγότερο αυτή τη φορά, ο Νικ Καλάθης πρόλαβε να έχει 8 πόντους με 9 ριμπάουντ και 6 ασίστ, ενώ στα θετικά της αναμέτρησης ο χρόνος που πήρε ο Μιχάλης Λούντζης, τον οποίο αξιοποίησε σημειώνοντας 6 πόντους με 1 κλέψιμο.

Από τον Κόροιβο, ο Κεν Μπράουν είχε 17 πόντους με 6 ασίστ, αλλά και 6 λάθη, ο Τζος Ρίτσαρτ 14 πόντους με 6 ριμπάουντ και ο Ντέβιν Βαν Όστρουμ είχε 10 πόντους.

 

Τα δεκάλεπτα: 24-9, 51-26, 72-47, 96-65

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.