«Χτύπησε» με τους ψηλούς και πέρασε από το «Nick Galis Hall»

Written by  Νοε 22, 2016

Ο Παναθηναϊκός Superfoods έδειξε να αφήνει πίσω του την ήττα από τον Ολυμπιακό για την Ευρωλίγκα και πέρασε σχετικά εύκολα από την έδρα του Άρη με 59-71, ξεπερνώντας τόσο τα άσχημα αποτελέσματα της προηγούμενης εβδομάδας, όσο, κυρίως, την απώλεια του Τζέημς Γκιστ.

Οι «πράσινοι» μπήκαν από νωρίς στην αναμέτρηση μυαλωμένοι και ψύχραιμοι, έχοντας καλή κυκλοφορία της μπάλας και χτυπώντας μέσα στη ρακέτα, εκεί όπου Μπουρούσης και Σίνγκλετον δεν αντιμετώπισαν ιδιαίτερα προβλήματα απέναντι στον ελλιπή Άρη.

Ο Παναθηναϊκός έφτασε σε μια διαφορά 15 πόντων (32-47) και έκτοτε χαλάρωσε, κάτι που ο Άρης, με την δύναμη και της έδρας κατάφερε να εκμεταλλευτεί για να μειώσει στον πόντο (50-51), όμως, οι παίκτες του Τσάβι Πασκουάλ αντέδρασαν και τελικά έφτασαν στη νίκη με 59-71 που επαναφέρει τα χαμόγελα στην ομάδα.

Κορυφαίος των νικητών ήταν ο Κρις Σίνγκλετον με 16 πόντους, 8 ριμπάουντ, 2 ασίστ και 4 κλεψίματα, ενώ ο Γιάννης Μπουρούσης έκανε double-double με 13 πόντους και 12 ριμπάουντ, οδηγώντας τον Παναθηναϊκό στη νίκη.

Από τον Άρη, που πλήρωσε τις απουσίες των Καββαδά και Μαρμπλ μέσα στη ρακέτα του, ο Γουίλ Κάμινγκς είχε 17 πόντους και 8 ριμπάουντ και ο Έρικ Μπάκνερ 14 πόντους και 4 κοψίματα.

Τα δεκάλεπτα: 14-17, 28-36, 45-51, 59-71

 

Φωτό: ΕΣΑΚΕ

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.