Χαλαρός, άνετος και ανανεωμένος πριν τη Μπαρτσελόνα

Written by  Νοε 28, 2016

Ένα εύκολο απόγευμα πέρασε ο Παναθηναϊκός Superfoods, που απέναντι στον ουραγό της βαθμολογίας Απόλλωνα Πάτρας Carna έπαιξε χαλαρά, μυαλωμένα και προσέφερε σκορ και θέαμα, δίνοντας παράλληλα στον προπονητή του την ευκαιρία να κάνει και το απαραίτητο ροτέισον για να ξεκουράσει την ομάδα.

Ο Τσάβι Πασκουάλ ήθελε οι παίκτες του να… τελειώσουν το συντομότερο δυνατό τη δουλειά και να επικεντρωθούν στη δύσκολη αναμέτρηση για την Ευρωλίγκα που ακολουθεί και αυτό είδε με ικανοποίηση να συμβαίνει, καθώς οι «πράσινοι» μπήκαν με σοβαρότητα από το πρώτο δευτερόλεπτο και έδειξαν αποφασισμένοι να ακολουθήσουν την εντολή του προπονητή τους.

Με τρομερή κυκλοφορία της μπάλας (15 ασίστ στο ημίχρονο) και πολύ καλά ποσοστά από την περιφέρεια (7/13 τρίποντα), ο Παναθηναϊκός προηγήθηκε 24-14 στο πρώτο δεκάλεπτο και 54-30 στο ημίχρονο και μέχρι το τέλος της αναμέτρησης έμενε μόνο η διατήρηση των κεκτημένων και το μοίρασμα του χρόνου προκειμένου να ξεκουραστούν βασικά «γρανάζια» της ομάδας, με κύριο όλων τον Νικ Καλάθη.

Η διαφορά ανέβαινε συνεχώς, ο Παναθηναϊκός παρέμενε σε μεγάλα κέφια και το τελικό 96-59 έδειξε την εικόνα της αναμέτρησης.

Ο Τζέημς Φελντείν ήταν ο κορυφαίος του Παναθηναϊκού με 17 πόντους και 5 ριμπάουντ, ο Κέισι Ρίβερς είχε 11 πόντους, όσους και ο Λευτέρης Μποχωρίδης, ο οποίος έδωσε και πάλι ποιοτικές ανάσες στον Νικ Καλάθη που αγωνίστηκε μόλις 16:10 σημειώνοντας 9 πόντους με 4 ριμπάουντ και 7 ασίστ.

Στα αξιοσημείωτα του παιχνιδιού, ήταν και ο χρόνος συμμετοχής που πήρε ο νεαρός Κωνσταντίνος Γόντικας, ο οποίος σημείωσε 1 πόντο με 2 ριμπάουντ.

Από τους ουραγούς της βαθμολογίας, πρώτος σκόρερ ήταν ο Γιώργος Διαμαντάκος που σημείωσε 9 πόντους απέναντι στην πρώην ομάδα του.

 

Τα δεκάλεπτα: 24-14, 54-30, 72-43, 96-59

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.