Ξεμούδιασμα στο Λαύριο μετά τη Βαρκελώνη

Written by  Δεκ 05, 2016

Με την άμυνά του να έχει τον πρώτο λόγο και με απόλυτη συγκέντρωση στο παιχνίδι του, ο Παναθηναϊκός Superfoods πέρασε άνετα από την έδρα του Λαυρίου DHI με 60-84 και άφησε πίσω του την κακή εμφάνιση με την Μπαρτσελόνα.

Οι «πράσινοι» ήταν ορεξάτοι, έτρεξαν στο γήπεδο, πίεσαν από το ξεκίνημα της αναμέτρησης στην άμυνα και δεν δυσκολεύθηκαν να φτάσουν στη νίκη. Ο Τσάβι Πασκουάλ ξεκούρασε τους παίκτες του, έδωσε ευκαιρίες σε όλους τους παίκτες του, ενώ είδε όσους αγωνίστηκαν να προσπαθούν να διεκδικήσουν μια καλύτερη θέση στο ρόστερ.

Παίρνοντας ενέργεια από την άμυνά του, ο Παναθηναϊκός πήρε από το πρώτο δεκάλεπτο μια διαφορά ασφαλείας και δεν χρειάστηκε να… ιδρώσει ιδιαίτερα για τη νίκη. Η έξοδος του Κέβιν Πούντερ στα μισά της τρίτης περιόδου, λόγω επεισοδίου που είχε με τον προπονητή του, Χρήστο Σερέλη, διευκόλυνε το έργο των παικτών του «τριφυλλιού» που πέρασαν ένα άνετο, όπως εξελίχθηκε, απόγευμα.

Ο Γιάννης Μπουρούσης επέστρεψε στις καλές εμφανίσεις με 14 πόντους, 5 ριμπάουντ και 4 ασίστ, ο Κέισι Ρίβερς και ο Τζέημς Φελντείν είχαν από 13 πόντους, ενώ ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος αξιοποίησε την ευκαιρία που του δόθηκε για να πετύχει 10 πόντους και 5 ριμπάουντ.

Από τους γηπεδούχους, ξεχώρισαν ο Μπράντον Γιανγκ με 11 πόντους και 5 ριμπάουντ και ο Ντι Τζέι Σέλτον με 10 πόντους και 6 ριμπάουντ.

 

Τα δεκάλεπτα: 10-25, 32-48, 44-64, 60-84

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.