Μανωλόπουλος ως το 2018 στην ΑΕΚ

Written by  Μαρ 21, 2017

Την εμπιστοσύνη της στο πρόσωπο του Σωτήρη Μανωλόπουλου εξέφρασε η διοίκηση της ΚΑΕ ΑΕΚ, που συμφώνησε με τον Έλληνα τεχνικό να παραμείνει στο τιμόνι της ομάδας και την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο.

Ο Σωτήρης Μανωλόπουλος αντικατέστησε τον Γιούρι Ζντοβντς που αποχώρησε από την ΑΕΚ, ενώ ήδη από τις πρώτες μέρες του έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη της διοίκησης που θέλησε να του την επιβεβαιώσει με την υπογραφή συμβολαίου ως το τέλος και της επόμενης σεζόν.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΑΕΚ

Η ΑΕΚ Β.C. ανακοινώνει, ότι ο Σωτήρης Μανωλόπουλος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τη «Βασίλισσα» έως το τέλος της αγωνιστικής περιόδου 2017-2018.

 Ο προπονητής της ΑΕΚ αμέσως μετά την υπογραφή του συμβολαίου του ενώπιον του Γιώργου Χήνα, μίλησε με όλα τα στελέχη των Γραφείων της Λεωφόρου Ηρακλείου 466, ενώ σε λίγη ώρα θα έχει ιδιαίτερη συνάντηση με τον Μάκη Αγγελόπουλο.

Όπως ανακοινώθηκε στη συνέχεια από την διοίκηση της ομάδας, ο Σωτήρης Μανωλόπουλος, θα παραχωρήσει Συνέντευξη Τύπου την ερχόμενη Παρασκευή (24/03) και ώρα 14:00, στην αίθουσα Τύπου του Κλειστού του ΟΑΚΑ, όπου θα μιλήσει για τα σχέδιά του έως το 2018,  αλλά και για την επικείμενη αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό.

 

Πηγή και φωτό: aekbc.gr

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.