Άνετη προπόνηση με Τρίκαλα πριν τη… μάχη του Τελ Αβίβ

Written by  Απρ 03, 2017

Μια πολύ καλή προπόνηση ενόψει της κρίσιμης μάχης με την Μακάμπι Τελ Αβίβ έκανε ο Παναθηναϊκός Superfoods που δεν δυσκολεύθηκε απέναντι στα Τρίκαλα BC Aries να επικρατήσει με 93-63 και πλέον επικεντρώνεται στην κρίσιμη αναμέτρηση για την 30η αγωνιστική της Ευρωλίγκας.

Οι Κυπελλούχοι Ελλάδας ήταν συγκεντρωμένοι και σοβαροί σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, είχαν καλή κυκλοφορία της μπάλας, μοιράζοντας συνολικά 29 ασίστ (8 ο Καλάθης), κυριάρχησαν στα ριμπάουντ, ενώ είχαν καλά ποσοστά στα τρίποντα (16/34), απόρροια της προσήλωσης στις οδηγίες του προπονητή τους και έδειξαν έτοιμη για την… μάχη στο Ισραήλ που θα επισφραγίσει το πλεονέκτημα έδρας στα play off.

Με… ομοβροντία από τα 6,75 μ. ο Παναθηναϊκός μπήκε ορεξάτος στο παιχνίδι και με κυριαρχία σε όλους τους τομείς του παιχνιδιού, έβαλε από νωρίς τις βάσεις για τη νίκη έπειτα από ένα χορταστικό πρώτο δεκάλεπτο που βρήκε τους «πράσινους» να προηγούνται με 30-17.

Ο Κένι Γκέιμπριελ είχε… όρεξη και εκτελούσε από παντού, βοηθώντας την ομάδα του να βρίσκει εύκολους πόντους και να φτάνει άνετα στο 52-28 του ημιχρόνου, έχοντας ουσιαστικά «καθαρίσει» τη νίκη.

Το σκηνικό δεν άλλαξε, με τους παίκτες του Τσάβι Πασκουάλ να έχουν μπόλικη ενέργεια και να βγάζουν στο παρκέ όλες τις αρετές τους, φτάνοντας τελικά στην νίκη με 93-63 και πλέον μπορεί να επικεντρωθεί στον αγώνα με τη Μακάμπι στο Τελ Αβίβ, όπου με νίκη θα εξασφαλίσει το πλεονέκτημα έδρας στα play off.

Ο Κένι Γκέιμπριελ έκανε το καλύτερο παιχνίδι του με την πράσινη φανέλα, σημειώνοντας 22 πόντους με 6/8 τρίποντα και 6 ριμπάουντ, ο Τζέημς Φελντείν είχε 15 πόντους και ο Νίκος Παππάς είχε επίσης καλή παρουσία με 14 πόντους.

Από την πλευρά του, ο Γιάννης Μπουρούσης σημείωσε 5 πόντους, ενώ μάζεψε 7 ριμπάουντ, με τα οποία ξεπέρασε τον Ουόλτερ Μπέρι στην 5η θέση των κορυφαίων ριμπάουντερ στην ιστορία του Πρωταθλήματος.

Από τα Τρίκαλα, ο Κέλσι Μπάρλοου είχε 15 πόντους με 4 ριμπάουντ και 4 ασίστ και ο Άγγελος Τσαγκαράκης είχε 13 πόντους και 5 ασίστ.

 

Τα δεκάλεπτα: 30-17, 52-28, 68-45, 93-63

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.