Διέλυσε τον ΠΑΟΚ και περιμένει αγριεμένος τη Φενερμπαχτσέ

Written by  Απρ 13, 2017

Ένας σεληνιασμένος Παναθηναϊκός Superfoods διέλυσε τον ΠΑΟΚ με 102-58 και έδειξε πανέτοιμος για τις μεγάλες μάχες με την Φενερμπαχτσέ για τα play off της Ευρωλίγκας, με στόχο την επιστροφή του στα Final Four.

Οι «πράσινοι» έδειξαν για ένα ακόμα παιχνίδι πως βρίσκονται σε εκπληκτική αγωνιστική περίοδο, πιάνοντας από το «λαιμό» τους παίκτες του «Δικεφάλου του Βορρά» και δεν τους άφησαν κανένα περιθώριο να διεκδικήσουν τη νίκη, κάτι που σημαίνει ότι τερματίζουν στην 5η θέση της βαθμολογίας.

Οι παίκτες του Τσάβι Πασκουάλ ήταν απόλυτα συγκεντρωμένοι, έτρεξαν από το ξεκίνημα της αναμέτρησης, έπαιξαν εκπληκτική άμυνα, ενώ στην επίθεση είχαν υπομονή, γύρισαν τη μπάλα και σκόραραν με πολλούς τρόπους, επιδεικνύοντας πλουραλισμό σε κάθε έκφανση του παιχνιδιού.

Το 54-26 του ημιχρόνου ήταν αρκετό για να εμφανίσει τι θα ακολουθούσε, με τους Κυπελλούχους Ελλάδας να κάνουν «πάρτι» και τους φιλοξενούμενους να περιορίζονται σε ρόλο παρατηρητή, προσφέροντας μια καλή ευκαιρία για προπόνηση στους γηπεδούχους πριν από τις μεγάλες ευρωπαϊκές μάχες τους.

Ο Μάικ Τζέημς με 20 πόντους ήταν και πάλι ο… πολυβολητής του Παναθηναϊκού, ο Κρις Σίγνκλετον είχε 17 πόντους με 4 ριμπάουντ, ο Κέισι Ρίβερς πρόσφερε 14 πόντους με 4 ριμπάουντ, ο Τζέημς Φελντείν είχε 11 πόντους και ο Γιάννης Μπουρούσης σημείωσε επίσης 11 πόντους με 6 ριμπάουντ.

Σε ένα παιχνίδι που ολοκληρώθηκε με τόσο μεγάλη διαφορά, είναι πολύ δύσκολο να βρει κάποιος διακριθέντες στην ομάδα του ΠΑΟΚ, με τον Αντώνη Κόνιαρη να σημειώνει 12 πόντους με 3 ριμπάουντ και 3 ασίστ.

 

Τα δεκάλεπτα: 26-10, 54-26, 75-44, 102-58

 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.