Ισοφάρισε τη σειρά ο Κολοσσός

Written by  Απρ 23, 2017

Η σειρά του Κολοσσού H Hotels να κάνει ανατροπή, έστω και μικρότερη από του πρώτου αγώνα με το Ρέθυμνο Cretan Kings και με τη νίκη του με 78-73 ισοφάρισε σε 1-1 και οι δυο ομάδες θα λύσουν τις διαφορές τους την Τετάρτη στην Κρήτη με τη νικήτρια να αντιμετωπίζει την ΑΕΚ στην επόμενη φάση των play off.

Σε αντίθεση με την πρώτη αναμέτρηση, οι Κρητικοί ήταν αυτοί που ξεκίνησαν καλύτερα την αναμέτρηση και πήραν προβάδισμα στο σκορ στο πρώτο μέρος, φτάνοντας το +7 στο ημίχρονο (32-39), όμως, οι γηπεδούχοι κατάφεραν να μειώσουν σταδιακά και στην τελευταία περίοδο με καλύτερη άμυνα να πάρουν τη νίκη που τους δίνει τη δυνατότητα να διεκδικήσουν την πρόκριση στο τρίτο παιχνίδι.

Ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος με 18 πόντους και 5 ασίστ ήταν ο κορυφαίος των νικητών, με τον Τζέσε Τσούκου να έχει 13 πόντους με 5 ριμπάουντ, τον Λάνγκστον Χολ να έχει 12 πόντους με 9 ασίστ και τον Χρήστο Σαλούστρο να κάνει καλό παιχνίδι με 9 πόντους, 10 ριμπάουντ και 3 ασίστ.

Για τους φιλοξενούμενους που θα έχουν μια ακόμα ευκαιρία, αυτή τη φορά στην έδρα τους να τελειώσουν τη σειρά, πολυτιμότερος ήταν ο Γκάρι Τάλντον με 21 πόντους, ενώ ο Χάρης Γιαννόπουλος σημείωσε 12 πόντους.

Τα δεκάλεπτα: 14-16, 32-39, 57-58, 78-73

 

 

 

Φωτό: ΕΣΑΚΕ

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.