Επιστρέφει και ο Λάσμε

Written by  Σεπ 23, 2013

Μπαίνει σταδιακά στο πρόγραμμα των προπονήσεων του Παναθηναϊκού, ο Στεφάν Λάσμε, δίνοντας λύση σε ένα από τα αρκετά προβλήματα του Αργύρη Πεδουλάκη.

 

Ο Γκαμπονέζος σέντερ δείχνει πως σταδιακά ξεπερνά τον τραυματισμό που τον κράτησε αρκετό καιρό εκτός προπονήσεων και εντός των επόμενων ημερών, όπως όλα δείχνουν, θα μπορεί να λάβει μέρος κανονικά στο πρόγραμμα των προετοιμασίας για την έναρξη της νέας χρονιάς, η οποία ξεκινά με το μεγάλο ντέρμπι στο Φάληρο απέναντι στον Ολυμπιακό.

Από την πλευρά του, ο προπονητής των Πρωταθλητών Ελλάδας δεν έχει παρά να χαμογελά, αφού βλέπει ένα από τα προβλήματά του να λύνεται. Πλέον, με την επιστροφή του αρχηγού της ομάδας Δημήτρη Διαμαντίδη, ο οποίος απουσιάζει για υποχρεώσεις της Ευρωλίγκα στη Μαδρίτη, αλλά και των διεθνών Ρόκο Λένι Ούκιτς και Γιόνας Ματσιούλις που πήραν επιπλέον άδεια για να ξεκουραστούν από τις μάχες που έδωσαν στη διάρκεια του Ευρωμπάσκετ, ο Αργύρης Πεδουλάκης θα μπορεί να προετοιμάζει την ομάδα του καλύτερα ενόψει του μεγάλου ντέρμπι και θα έχει πλέον μόνο να περιμένει την αποθεραπεία του Λουκά Μαυροκεφαλίδη.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.