Άρης: Επίσημη παρουσίαση στη σκιά του άρθρου 99

Written by  Νοε 26, 2013

Την επίσημη παρουσίαση της ομάδας της αγωνιστικής περιόδου 2013-2014 έκανε χθες η ΚΑΕ Άρης, σε μία όμορφη εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο PORTO PALACE.

 

Στην διάρκεια της εκδήλωσης, στην οποία παραβρέθηκαν άνθρωποι από την οικογένεια του Άρη, μέλη της Διοίκησης, παλαίμαχοι παίκτες, αλλά και εξωδιοικητικοί παράγοντες, έγινε η παρουσίαση των παικτών, οι οποίοι παρέλαβαν τις φανέλες τους από τους προσκεκλημένους της ΚΑΕ ΑΡΗΣ, ενώ, στη συνέχεια, ακολούθησε δεξίωση.

Στην ομιλία του, ο Πρόεδρος της ΚΑΕ ΑΡΗΣ, Λευτέρης Αρβανίτης, δεν έμεινε μόνο στο εορταστικό κλίμα της εκδήλωσης, αλλά αναφέρθηκε στις δύσκολες μέρες που περνά η ομάδα, εξαιτίας του θέματος του άρθρου 99.

«Η σημερινή ημέρα είναι στενάχωρη για τον ΑΡΗ, λόγω της υπόθεσης του άρθρου 99, αλλά είμαι σίγουρος ότι οι άνθρωποι της ΠΑΕ θα κάνουν ό, τι είναι απαραίτητο για να πάνε όλα καλά. Ο ΑΡΗΣ, όμως, δεν είναι μια απλή εταιρία, είναι ένα μεγάλο αθλητικό μεγάλο κίνημα, που έχει προσφέρει πολλά στην Ελλάδα, έχει βοηθήσει τη χώρα. Έχει δώσει επιστήμονες, αθλητές, πρωταθλητές, πολικούς και θα πρέπει οι δικαστές να μην αποφασίζουν μόνο με το γράμμα του νόμου, αλλά και με το αίσθημα περί δικαίου. Θα πρέπει να κάνουμε όλοι μαζί ό,τι χρειάζεται για να καταλάβουν όλοι τι σημαίνει ΑΡΗΣ και ποια είναι η προσφορά του. Όσο για την ομάδα μας, πιστεύουμε σε αυτήν και ότι στο τέλος θα μας δικαιώσει με τις προσπάθειές της», ανέφερε.

Από την πλευρά του, ο προπονητής της ομάδας, Βαγγέλης Αγγέλου, σημείωσε: «Είμαστε ένα χρόνο εδώ και προσπαθούμε. Ήμαστε υποχρεωμένοι απέναντι στην προσπάθεια της Διοίκησης, σε όλους τους φίλους που μας στηρίζουν και σε αυτούς που πολεμούν, ώστε να λύσουν τα προβλήματα του Άρη, στους δικηγόρους, στο σταφ των γραφείων. Αυτό που έχω εισπράξει, είναι κάτι πολύ βαθύ και δυνατό που κρατάει ανθρώπους ενωμένους και λέγονται Αρειανοί, οι οποίοι μέσα από την  διαφορετικότητα τους αγαπάνε αυτόν τον Σύλλογο.

Αυτή την ζεστασιά προσπαθούμε να την δώσουμε και να την πάρουμε. Είμαστε υπερήφανοι για τους παίκτες μας, τους έχουμε διαλέξει και χάρη στην προσπάθεια ανθρώπων που έχουν θυσιάσει πολλά. Τα παιδιά είναι καταπληκτικοί χαρακτήρες, μέσα από την δουλειά, αλλά και από το μάθημα της ήττας θα γίνουν πιο δυνατοί και  πιο ώριμοι».

Πηγή: arisbc.gr

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.