Ταξιδεύει, αλλά ακόμα πονάει ο Λάσμε

Written by  Νοε 28, 2013

Με πολλά προβλήματα αναχωρεί για τη Βιτόρια ο Παναθηναϊκός, όπου αύριο θα αντιμετωπίσει την Λαμποράλ Κούτσα σε ένα από τα πιο κρίσιμα παιχνίδια του στην πρώτη φάση της Ευρωλίγκα, το οποίο θα κρίνει πολλά για την πορεία του στην διοργάνωση.

 

Οι «πράσινοι» θα ταξιδέψουν στην Ισπανία με στόχο τη νίκη που θα τους φέρει και πάλι σε θετικό πρόσημο, ενώ ταυτόχρονα, θα τους φέρουν πιο κοντά ακόμα και στη διεκδίκηση της πρώτης θέσης στον όμιλό τους, έπειτα από τα αποτελέσματα της προηγούμενης εβδομάδας.

Τα σενάρια, ωστόσο, δεν απασχολούν τον Αργύρη Πεδουλάκη και του παίκτες του, αφού, όπως αναφέρουν σε κάθε ευκαιρία, το ζητούμενη σε αυτή τη φάση είναι μόνο οι νίκες, μέσα από τις οποίες θα έρχεται και η καλή ψυχολογία για βελτίωση γενικότερα της αγωνιστικής εικόνας της ομάδας.

Με την αποστολή ταξίδεψε και ο Στεφάν Λάσμε, ο οποίος δεν έχει ξεπεράσει ακόμα το πρόβλημα στο γόνατό του και η συμμετοχή του στον αγώνα θα εξαρτηθεί κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή και με σχετικό ρίσκο. Τόσο ο προπονητής όσο και ο παίκτης δεν θα ήθελαν να διακινδυνεύσουν κάποια υποτροπή στο ήδη ταλαιπωρημένο γόνατο του παίκτη, ωστόσο, αν η πορεία του αγώνα κρίνει πως ο Λάσμε πρέπει να αγωνιστεί έστω για λίγα λεπτά, αυτό θα αποφασιστεί όταν έρθει η ώρα.

Με πρόβλημα ταξιδεύει στη Βιτόρια και ο Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς, ο οποίος είχε ενοχλήσεις στη μέση και δεν κατάφερε να βγάλει το πρόγραμμα της προπόνησης. Στην προπόνηση του «τριφυλλιού» βρέθηκε αιφνιδιαστικά και το ΕΣΚΑΝ, το οποίο πήρε δείγματα παικτών για έλεγχο ντόπινγκ.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.