Εύκολα τον Άρη και παρέμεινε αήττητος ο Παναθηναϊκός

Written by  Δεκ 10, 2017

Με εξαιρετική επίδοση έξω από τα 6,75 μ. και χωρίς να πιεστεί ιδιαίτερα, ο Παναθηναϊκός Superfoods πέρασε άνετα από το «Nick Galis Hall» επικρατώντας του Άρη με 88-70 και συνεχίζει αήττητος στην Basket League.

Οι «πράσινοι», σε αντίθεση με το παιχνίδι του Κάουνας, είχαν ενέργεια, διάθεση να πιέσουν και να τρέξουν στο γήπεδο, έπαιξαν πιεστική άμυνα και δεν δυσκολεύθηκαν πέρα από την πρώτη περίοδο απέναντι στον Άρη που εμφάνισε μεν βελτιωμένη εικόνα σε σχέση με τα τελευταία παιχνίδια του, αλλά η διαφορά δυναμικότητας ήταν μεγάλη ώστε να περιμένει κάτι καλύτερο.

Ο Παναθηναϊκός πήρε τον έλεγχο της αναμέτρησης από το ξεκίνημα και προηγήθηκε με 17-21 στο δεκάλεπτο, όμως, στη συνέχεια, με τον Νικ Καλάθη να επιστρέφει σε υψηλές ταχύτητες, άρχισε να αυξάνει τη διαφορά, έφτασε γρήγορα το +10 (27-37) και έκλεισε το ημίχρονο μπροστά στο σκορ με 28-42.

Από το σημείο εκείνο και έπειτα, πήρε τον απόλυτο έλεγχο του αγώνα και έφτασε στην άνετη επικράτηση με 70-88, συνεχίζοντας το αήττητο σερί του.

Ο Νικ Καλάθης ήταν και πάλι ο κορυφαίος του Παναθηναϊκού με 18 πόντους και 8 ριμπάουντ, ο Κρις Σίνγκλετον και ο Κέιρι Ρίβερς είχαν από 9 πόντους, ενώ ο Τζέημς Γκιστ με τον Ζακ Όγκαστ είχαν από 8 πόντους με 6 ριμπάουντ.

Από τον Άρη, ο Κιθ Μπένσον είχε 18 πόντους με 9 ριμπάουντ, ο Γιάννης Αθηναίου είχε 12 πόντους, με 6 ριμπάουντ και 4 ασίστ, ενώ ο Λευτέρης Μποχωρίδης απέναντι στην πρώην ομάδα του είχε 11 πόντους και 7 ριμπάουντ.

Τα δεκάλεπτα: 17-21, 28-42, 47-64, 70-88

 

 

Φωτό: ΕΣΑΚΕ

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.