Χωρίς Μαυροκεφαλίδη, Λάσμε στα Ιλίσια

Written by  Δεκ 02, 2013

Με νέα προβλήματα συνεχίστηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού ενόψει της αποψινής αναμέτρησης με τον Ηλυσιακό για την όγδοη αγωνιστική του Πρωταθλήματος, την ώρα που ακόμα οι σκιές από την ήττα στη Βιτόρια δεν έχουν φύγει πάνω από το ΟΑΚΑ.

 

Ο Αργύρης Πεδουλάκης για ένα ακόμα παιχνίδι δεν ευτύχησε να έχει όλους τους παίκτες του στη διάθεσή του, αφού ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης δεν κατάφερε να πάρει μέρος, καθώς είχε πυρετό. Ο σέντερ του Παναθηναϊκού δεν θα αγωνιστεί στον αγώνα με τον Ηλυσιακό, προκειμένου να προστατευθεί και να μπορεί να είναι σε θέση να αγωνιστεί την Παρασκευή στον κρίσιμο αγώνα απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα.

Το ίδιο αναμένεται να συμβεί και με τον Στεφάν Λάσμε, ο οποίος ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, ώστε να δυναμώσει από τον τραυματισμό του και είναι επίσης πολύ πιθανό να μην τον χρησιμοποιήσει ο προπονητής του, ώστε να δυναμώσει και να μπορεί να έχει περισσότερες πιθανότητες συμμετοχής στον κρίσιμο αγώνα της Παρασκευής για την Ευρωλίγκα.

Οι «πράσινοι» ακόμα δεν έχουν ξεπεράσει το σοκ της ήττας από τη Λαμποράλ Κούτσα στη Βιτόρια, με τον προβληματισμό να είναι έντονος. Ωστόσο, η διοίκηση της ομάδας στηρίζει τον προπονητή και τους παίκτες, γεγονός που φάνηκε από την επίσκεψη του προέδρου της ΚΑΕ, Δημήτρη Γιαννακόπουλου, στην προπόνηση της Κυριακής.

Ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, ο οποίος είναι επίσης προβληματισμένος, βρέθηκε στην προπόνηση της ομάδας, συζήτησε με τους παίκτες και το τεχνικό τιμ και τους εξέφρασε τη στήριξή του στην προσπάθειά τους και την εμπιστοσύνη του ότι σύντομα η ομάδα θα παρουσιαστεί καλύτερη.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.