Μυαλό και σώμα πλέον για τον Ερυθρό Αστέρα

Written by  Δεκ 02, 2013

Ο Παναθηναϊκός ξεπέρασε εύκολα το εμπόδιο του Ηλυσιακού και πλέον, όλη η προσοχή του είναι στραμμένη στον υπέρ πάντων αγώνα με τον Ερυθρό Αστέρα την Παρασκευή στο ΟΑΚΑ, όπου με νίκη εξασφαλίζει τη συμμετοχή του στο top 16 της Ευρωλίγκα.

 

Ο Αργύρης Πεδουλάκης έμεινε ιδιαιτέρως ικανοποιημένος από την εμφάνιση των παικτών του ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο και είχε την ευκαιρία να τους ξεκουράσει, ώστε να μην πάει στον πιο κρίσιμο φετινό του αγώνα με άλλες απώλειες.

«Είναι πολύ σημαντικό για εμάς ότι καταφέραμε να μοιράσαμε το χρόνο συμμετοχής και να ξεκουράσουμε ορισμένα παιδιά που έχουν επωμισθεί μεγάλο βάρος. Στο τρίτο δεκάλεπτο ανεβάσαμε την πίεσή μας και εκεί ουσιαστικά τελείωσε το παιχνίδι. Ο Ηλυσιακός κάνει μια πολύ καλή προσπάθεια και του εύχομαι καλή επιτυχία», δήλωσε ο προπονητής του Παναθηναϊκού, ενώ από την πλευρά του ο Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς συμπλήρωσε: «Είχαμε λίγο καιρό να προετοιμαστούμε για το παιχνίδι λόγω των ταξιδιών μας. Θέλαμε να παίξουμε καλά ώστε να είμαστε έτοιμοι για τον κρίσιμο αγώνα της Παρασκευής. Είναι μια μάχη για την οποία πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι κατά 100%».

Ο Παναθηναϊκός στρέφεται πλέον ψυχή τε και σώματι στον αγώνα της Παρασκευής με τον Ερυθρό Αστέρα για την όγδοη αγωνιστική της Ευρωλίγκα, όπου με νίκη εξασφαλίζει και μαθηματικά την πρόκρισή του στο top 16 και κερδίζει λίγο χρόνο ηρεμίας και ανασύνταξης.

Όλο το ιατρικό τιμ έχει πέσει πάνω στον Στεφάν Λάσμε, ο οποίος ούτε στον αγώνα με τον Ηλυσιακό αγωνίστηκε, προκειμένου να μην υπάρξει καμία υποτροπή στον τραυματισμό του, ενώ και ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης, ο οποίος συμπεριελήφθη στην δωδεκάδα, δεν χρησιμοποιήθηκε, αφού δεν ήταν ακόμα έτοιμος.

Αμφότεροι θα ακολουθήσουν θεραπεία ώστε να είναι στη διάθεση του προπονητή τους για τον αγώνα με τον Ερυθρό Αστέρα και πλέον όλοι στο «πράσινο» στρατόπεδο προετοιμάζονται σωματικά και ψυχικά για τον αγώνα που εν πολλοίς θα κρίνει το ευρωπαϊκό του μέλλον.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.