Χάνει τον Ερυθρό Αστέρα ο Παππάς

Written by  Δεκ 04, 2013

Αυτό που φοβόνταν όλοι στον Παναθηναϊκό επαληθεύτηκε, καθώς οι εξετάσεις του Νίκου Παππά στον αγκώνα έδειξαν οστικό οίδημα, κάτι που σημαίνει ότι ο νεαρός γκαρντ του «τριφυλλιού» θα χάσει τον κρίσιμο αγώνα της ομάδας με τον Ερυθρό Αστέρα την Παρασκευή για την όγδοη αγωνιστική της Ευρωλίγκα.

 

Η ατυχία δεν λέει να εγκαταλείψει τον Παναθηναϊκό, αφού στα ήδη γνωστά προβλήματα των Λάσμε, Μαυροκεφαλίδη και Γκιστ, προστέθηκε ο τραυματισμός του Νίκου Παππά στο δεξί χέρι.

Ο νεαρός γκαρντ των νταμπλούχων Ελλάδας χτύπησε στο χέρι του λίγο πριν ολοκληρωθεί η προπόνηση της ομάδας και μετά τα όσα έδειξαν οι εξετάσεις, ο Αργύρης Πεδουλάκης θα πρέπει να σκέφτεται σοβαρά την επιλογή του να κάνει ευχέλαιο μήπως και η ομάδα γλιτώσει από τους πολλούς τραυματισμούς.

Στο μεταξύ, σαν…λιοντάρι στο κλουβί αισθάνεται ο Στεφάν Λάσμε, ο οποίος ανυπομονεί να είναι απολύτως έτοιμος και να αγωνιστεί απέναντι στον κρίσιμο αγώνα του Παναθηναϊκού με τον Ερυθρό Αστέρα στο ΟΑΚΑ για την όγδοη αγωνιστική της Ευρωλίγκα.

Ο Γκαμπονέζος σέντερ, ο οποίος ακόμα δεν έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του (διάταση έσω πλαγίου) από τον αγώνα με τον Πανιώνιο, συνεχίζει την αποθεραπεία και το συντηρητικό πρόγραμμα, ώστε να είναι έτοιμος να βοηθήσει στον κρίσιμο αγώνα της Παρασκευής, που θα κρίνει το μέλλον του Παναθηναϊκού στην Ευρωλίγκα.

Ο Λάσμε, ο οποίος δεν αγωνίστηκε με τον Ηλυσιακό για να προστατευτεί, είναι φανερό πως είναι πολύ πίσω σε φυσική κατάσταση, κάτι που διαπιστώθηκε με άσχημο τρόπο στον αγώνα της περασμένης αγωνιστικής απέναντι στην Λαμποράλ Κούτσα, όταν στον ελάχιστο χρόνο που αγωνίστηκε, δεν είχε ανάσες και κουράστηκε πολύ εύκολα.

Πλέον είναι σε καλύτερη κατάσταση και είναι πιθανόν ο Αργύρης Πεδουλάκης να του δώσει χρόνο συμμετοχής απέναντι στον ερυθρό Αστέρα, όπου η παρουσία του θα είναι εξαιρετικά σημαντική. Παρ’ όλα αυτά, δεδομένου ότι θα είναι ρίσκο η συμμετοχή του, χωρίς να είναι απόλυτα έτοιμος, ο προπονητής και το ιατρικό επιτελείο της ομάδας θα αποφασίσουν την τελευταία στιγμή εάν θα πρέπει να αγωνιστεί.

Ο προπονητής της ομάδας έχει το δικό του άγχος, καθώς ο Λάσμε δεν είναι ο μόνος λαβωμένος ψηλός του, αφού ούτε ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης είναι απόλυτα έτοιμος και για το λόγο αυτό δεν αγωνίστηκε απέναντι στον Ηλυσιακό. Προς το παρόν δεν τίθεται θέμα απουσίας του από τον αγώνα με τον Ερυθρό Αστέρα, ωστόσο, ο Αργύρης Πεδουλάκης δεν είναι ακόμα σίγουρος ότι ο παίκτης του θα είναι απόλυτα έτοιμος να αγωνιστεί.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.