Με… φόρα και στα play off

Written by  Μάι 16, 2018

Ο Παναθηναϊκός Superfoods μπήκε φουριόζος και στα play off και παίζοντας ολοκληρωτικό μπάσκετ σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης με τον Κολοσσό H Hotels, έφτασε εύκολα στο τελικό 96-65 και έκανε χωρίς κόπο το 1-0 στην σειρά των play off.

Οι παίκτες του Τσάβι Πασκουάλ, μετά την ολοκλήρωση της κανονικής περιόδου, όπου τελείωσαν αήττητοι, συνέχισαν με αρκετά υψηλή αυτοσυγκέντρωση και ενέργεια και δεν συνάντησαν καμία αντίσταση από τους Ροδίτες που μόνο στο τέλος της αναμέτρησης και όταν όλα είχαν κριθεί έβγαλαν αντίδραση και μείωσαν την τελική έκταση της διαφοράς.

Στο ΟΑΚΑ βρέθηκε και ο πρώην γκαρντ του «τριφυλλιού» Τζέημς Φελντείν, ο οποίος ήρθε στην Αθήνα με την ευκαιρία του ρεπό από τον Ερυθρό Αστέρα για να παρακολουθήσει τις προσπάθειες των πρώην συμπαικτών του.

Οι «πράσινοι» μετά το πρώτο πεντάλεπτο της αναμέτρησης, πήραν μπροστά, άρχισαν να ανεβάζουν διαφορά, έφτασαν σε double-score στο τέλος του δεκάλεπτου (24-12) και από το σημείο εκείνο και έπειτα, άρχισαν να… χάνουν την επαφή με τους αντιπάλους τους.

Ο Κολοσσός δεν μπορούσε να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις της αναμέτρησης, η διαφορά έφτασε τους 23 στο 15’ (37-14), τους 28 στο ημίχρονο (51-23) και με εκπληκτικό ξεκίνημα για τους γηπεδούχους στο δεύτερο μέρος έφτασε στη μέγιστη τιμή της λίγο πριν τη λήξη του τρίτου δεκάλεπτου (78-32).

Από το σημείο εκείνο και έπειτα, ο Παναθηναϊκός κατέβασε… στροφές, ο Κολοσσός βρήκε την ευκαιρία να μειώσει και να φτάσει στο τελικό 96-65 και στο 1-0 στην σειρά.

Ο Νίκος Παππάς είχε 16 πόντους με 4 ριμπάουντ, ο Λούκας Λεκαβίτσιους και ο Κέισι Ρίβερς σημείωσαν από 12 πόντους και ο Κρις Σίνγκλετον σημείωσε 10 πόντους με 6 ριμπάουντ.

Από τον Κολοσσό, ο Γιώργος Τσαλμπούρης είχε 12 πόντους με 3 ριμπάουντ, ο Ραμόν Χάρις είχε 11 πόντους με 5 ριμπάουντ και οι Τι Τζέι Μπρέι και Σωτήρης Μπίλης είχαν από 10 πόντους.

Τα δεκάλεπτα: 24-12, 51-23, 80-39, 96-65

Τα στατιστικά του αγώνα ΕΔΩ

Φωτό: paobc.gr

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.