Μετ’ εμποδίων η προετοιμασία για τον Ερυθρό Αστέρα

Written by  Δεκ 05, 2013

Με τα συνήθη πολλά προβλήματα συνεχίστηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού ενόψει της αυριανής αναμέτρησης με τον Ερυθρό Αστέρα για την όγδοη αγωνιστική της Ευρωλίγκα, με τον Αργύρη Πεδουλάκη να προσπαθεί να συμμαζέψει τα κομμάτια της ομάδας και να την παρουσιάσει ετοιμοπόλεμη για το δύσκολο παιχνίδι.

 

Ο προπονητής των νταμπλούχων Ελλάδας δεν μπορεί να υπολογίζει στο Νίκο Παππά, ο οποίος έχει υποστεί κακώσεις συνδέσμων στον δεξιό αγκώνα και θα μείνει εκτός αρχικά σίγουρα από τον αγώνα με τον Ερυθρό Αστέρα, ενώ αναμένεται να υποβληθεί και σε νέες εξετάσεις προκειμένου να διαπιστωθεί το διάστημα της απουσίας του.

Από την τελευταία προπόνηση απουσίασε, ωστόσο, και ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης, ο οποίος δεν είναι ακόμα έτοιμος, ενώ κανονικά στο πρόγραμμα της προπόνησης πήρε μέρος και ο Τζέιμς Γκιστ με τον Στεφάν Λάσμε που δείχνει ολοένα και καλύτερα.

Οι «πράσινοι» συνέχισαν την προετοιμασία τους με την ανάλυση των αντιπάλων τους μέσω DVD με τον Αργύρη Πεδουλάκη να προσπαθεί να κρατήσει την ομάδα σε απόλυτη συγκέντρωση και να είναι απόλυτα έτοιμη για τον πιο κρίσιμο αγώνα της χρονιάς.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.