Άνετα το 2-0 ο Παναθηναϊκός

Written by  Μάι 26, 2018

Μία νίκη μακριά από την πρόκρισή του στον τελικό του Πρωταθλήματος βρίσκεται ο Παναθηναϊκός Superfoods που δεν δυσκολεύθηκε να επικρατήσει και στον δεύτερο ημιτελικό του ΠΑΟΚ με 84-67 και να κάνει το 2-0 στην σειρά.

Οι «πράσινοι» συνέχισαν από εκεί που το είχαν… αφήσει στον πρώτο αγώνα, παίζοντας με ταχύτητα, πιεστική άμυνα και καλή δημιουργία, φτάνοντας από νωρίς σε διψήφια διαφορά (24-11) και έδειξαν ότι δεν θέλουν με τίποτα να σταματήσουν το αήττητο σερί τους στη φετινή σεζόν.

Ο ΠΑΟΚ δεν κατάφερε να αντιδράσει, έχοντας αρκετές άστοχες επιλογές, με συνέπεια η διαφορά να μένει πάντα σε διψήφια επίπεδα και τον Παναθηναϊκό να την φτάνει στη μέγιστη τιμή της στο 30’ (62-42) και να φτάσει σε μια άνετη νίκη που τον φέρνει ένα βήμα από την πρόκριση στον τελικό.

Μεγάλος πρωταγωνιστής των «πρασίνων» ήταν ο Νίκος Παππάς που σημείωσε 17 πόντους, ενώ ακολούθησαν σε απόδοση ο Κρις Σίνγκλετον με 11 πόντους και 7 ριμπάουντ, ο Λούκας Λεκαβίτσιους με 11 πόντους και ο Νικ Καλάθης με 9 πόντους, 4 ριμπάουντ και 5 ασίστ.

Από τον ΠΑΟΚ, ο Τεράν Πέτεγυεϊ είχε 11 πόντους με 3 ριμπάουντ και 3 ασίστ και ο Θοδωρής Ζάρας σημείωσε 9 πόντους.

Τα δεκάλεπτα: 24-13, 46-30, 62-44, 94-67

Φωτό: ΕΣΑΚΕ

Τα στατιστικά του αγώνα ΕΔΩ

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.