Ανανέωσε με Τσίκληρα ο Πανιώνιος!

Written by  Ιουν 11, 2018

Για τέταρτη συνεχή χρονιά οι δρόμοι του Πανιωνίου και του Άγγελου Τσίκληρα δε θα χωρίσουν!

 

Ο Έλληνας τεχνικός θα εξακολουθήσει να είναι ο… καπετάνιος στο «κυανέρυρθο» καράβι, που από την Α2 Γυναικών το ανέβασε στην Α1, το διατήρησε εκεί και κατάφερε να το φέρει και στην 3ηθέση της κορυφαίας κατηγορίας τη σεζόν που μας πέρασε.

 

Ο Τσίκληρας εξαργύρωσε την επιτυχημένη πορεία των Νεοσμυρνιωτών με αυτή την ανανέωση και δίπλα του πλέον θα έχει τον έμπειρο Γιάννη Αντωνόπουλο ως άμεσο συνεργάτη.

 

Η ανακοίνωση του Πανιωνίου:

 

«Όταν μία συνεργασία βασίζεται σε γερά θεμέλια και χαρακτηρίζεται από αμοιβαία εκτίμηση και εμπιστοσύνη, το ζητούμενο για την ανανέωσή της δεν είναι τόσο αν θα συνεχιστεί, όσο το πόσο θα εξελιχθεί.

 

Αυτό ήταν το πρώτο μέλημα της Διοικούσας Επιτροπής του Γυναικείου Μπάσκετ του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ που παίρνοντας για 4η συνεχόμενη χρονιά την «εντολή» από τη Διοίκηση του Ερασιτέχνη ξεκίνησε αμέσως το σχεδιασμό για την επόμενη αγωνιστική περίοδο, με σκοπό και πάλι να καθιερώσει την ομάδα στην Ελίτ της Α-1.

 

Έτσι, σε κλίμα απόλυτης ικανοποίησης και αναγνώρισης των κεκτημένων, η Διοικούσα Επιτροπή και ο [ήδη από το περσινό καλοκαίρι] Ομοσπονδιακός Προπονητής, Άγγελος Τσίκληρας έδωσαν και πάλι τα χέρια και χωρίς χρονοτριβή έθεσαν τους φετινούς αγωνιστικούς στόχους της Ομάδας.

 

Έχει δοθεί προτεραιότητα στη διατήρηση του περσινού Ελληνικού «κορμού» και ήδη ξεκίνησαν οι διερευνητικές συζητήσεις με τις παίκτριες της ομάδας για την παραμονή τους. Παράλληλα, ο προπονητής έθεσε τους επιθυμητούς μεταγραφικούς στόχους και σύντομα η Διοικούσα θα επανέλθει με ανακοινώσεις σχετικά με τη στελέχωση του φετινού «ρόστερ».

 

Τέλος, υπό την καθοδήγηση του προπονητή μας Άγγελου Τσίκληρα ξεκίνησαν και οι πρώτες προπονήσεις της «μεταβατικής περιόδου», στις οποίες πλέον συμμετέχουν και αθλήτριες από το τμήμα των Νεανίδων. Στο πλευρό του προπονητή βρίσκεται ήδη και ο νέος του άμεσος συνεργάτης, Γιάννης Αντωνόπουλος, ένας ικανότατος και πανέμπειρος προπονητής, τον οποίο η Διοικούσα Επιτροπή καλοσωρίζει και επίσημα στην οικογένεια του Ιστορικού.»

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.