Οι νίκες Άρη, Τρικάλων και το δράμα του Αγγέλου

Written by  Δεκ 08, 2013

Με τους Πελεκάνο και Αθηναίου σε εξαιρετική ημέρα, ο Άρης νίκησε εύκολα τον Ηλυσιακό με 75-64 και έδωσε μία μικρή έστω χαρά στον προπονητή του Βαγγέλη Αγγέλου, ο οποίος το απόγευμα του Σαββάτου έχασε τον πατέρα του.

 

Η διοίκηση της ΚΑΕ Άρης εξέφρασε με ανακοίνωσή του τα συλλυπητήριά του στον προπονητή της ομάδας: «Η ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια και τη βαθύτατη θλίψη της για το χαμό του πατέρα του προπονητή της ομάδας μας, Βαγγέλη Αγγέλου, που «έφυγε» από τη ζωή το απόγευμα του Σαββάτου.

Κουράγιο και δύναμη στην οικογένειά του και στους οικείους του. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάζει…»

Στο αγωνιστικό μέρος, ο Γιάννης Αθηναίου έκανε το καλύτερο ίσως φετινό παιχνίδι του και με 19 πόντους και τέσσερα τρίποντα βοήθησε την ομάδα του να πάρει μία σπουδαία νίκη. Μαζί του και ο πολύπειρος Μιχάλης Πελεκάνος που διανύει περίοδο εξαιρετικής φόρμας πετυχαίνοντας 15 πόντους. Από τους ηττημένους, Μποτζ και Άντερσον πέτυχαν από 15 πόντους, αλλά δεν είχαν βοήθεια από τους υπόλοιπους συμπαίκτες τους και δεν κατάφεραν ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο να διατηρήσουν την ομάδα τους κοντά στο σκορ.

Τα δεκάλεπτα: 18-18, 36-33, 59-44, 75-64

Στο άλλο παιχνίδι της ημέρας, τα Τρίκαλα με τον Πάτρικ Γιούινγκ jrνα πετυχαίνει 15 πόντους και να μαζεύει 15 ριμπάουντ, πήραν μια πολύ δύσκολη νίκη στην εκπνοή απέναντι στον μαχητικό Απόλλωνα Πάτρας με 68-65 και έκαναν ένα σημαντικό βήμα για να αποσπαστούν από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας.

Εκτός από τον νεαρό σέντερ, πολύ καλή εμφάνιση με 14 πόντους και 8 ριμπάουντ έκανε και ο Έβανς, ενώ από την πλευρά του Απόλλωνα ο Ντάνιελ με 18 πόντους και 10 ριμπάουντ ξεχώρισε, ενώ ο ΝτεΜάριους Μπολντς πρόσθεσε μία ακόμα καλή εμφάνιση με 16 πόντους, 6 ριμπάουντ και 5 ασίστ, ωστόσο, τα 6 λάθη, στα οποία υπέπεσε, δεν τον βοήθησαν να οδηγήσει την ομάδα του στη νίκη.

Τα δεκάλεπτα: 10-17, 36-32, 55-48, 68-65

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.