Εκτός και ο Γιάνκοβιτς, έρχεται παίκτης στα γκαρντ

Written by  Δεκ 09, 2013

Η κακοτυχία δεν λέει να εγκαταλείψει τον Παναθηναϊκό, καθώς μετά του Παππά και Ματσιούλις, που τραυματίστηκαν και θα απουσιάσουν για καιρό, ο Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς ταλαιπωρείται από ίωση, δεν προπονήθηκε και τέθηκε εκτός από το παιχνίδι με τον Ίκαρο Χαλκίδας.

 

Μπορεί το παιχνίδι να είναι με ομάδα πολύ χαμηλότερης ποιότητας που βρίσκεται στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας, ωστόσο, ο Αργύρης Πεδουλάκης δεν κατάφερε ούτε αυτή τη φορά να έχει όλους τους παίκτες του υγιείς και στη διάθεσή του. Ο 24χρονος φόργουορντ ταλαιπωρείται από ίωση και δεν έλαβε μέρος στην τελευταία προπόνηση της ομάδας. Η συμμετοχή του είναι αμφίβολη για το παιχνίδι με τον Ίκαρο Χαλκίδας και θα κριθεί την τελευταία στιγμή, ανάλογα με τον βαθμό ανάρρωσής του.

Η νέα απουσία δεν πονοκεφαλιάζει τον Αργύρη Πεδουλάκη τόσο για την πιθανή έκβαση της αναμέτρησης, όσο για το γεγονός ότι, με δεδομένη και την πρόκριση στην επόμενη φάση της Ευρωλίγκα, τον δυσκολεύει στο να κάνει το απαιτούμενο ροτέισον, ώστε όλοι οι παίκτες να είναι ξεκούραστοι και να μοιραστεί ο χρόνος στο ταλαιπωρημένο από τραυματισμούς ρόστερ του.

Πέρα από αυτό, οι συνεχείς τραυματισμοί και οι μακρόχρονες απουσίες σε συνδυασμό με την διαρκή κόπωση του Δημήτρη Διαμαντίδη, ο οποίος φαίνεται στα τελευταία παιχνίδια ότι είναι πολύ μακριά από τον καλό του εαυτό, φέρνουν στο προσκήνιο την ανάγκη ενίσχυσης της ομάδας. Ο Αργύρης Πεδουλάκης μετά τον αγώνα με τον Ερυθρό Αστέρα επεσήμανε την ανάγκη ενίσχυσης στα γκαρντ, όπου είναι οι θέσεις που φέτος ο Παναθηναϊκός πονάει περισσότερο και, όπως όλα δείχνουν, οι «πράσινοι» σύντομα θα αναζητήσουν την απόκτηση ενός περιφερειακού παίκτη που θα μπορεί τόσο να οργανώνει όσο και να σκοράρει. Δεν αποκλείεται τις επόμενες ημέρες να ανακοινωθεί η απόκτηση ενός παίκτη που θα βοηθήσει στις θέσεις «1» και «2», ενώ είναι πιθανό να υπάρξει ακόμα και η… έκπληξη με ενίσχυση και στις θέσεις των ψηλών, ώστε ο Αργύρης Πεδουλάκης να έχει περισσότερες λύσεις.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.