Πεδουλάκης: «Ευτυχώς, δεν τραυματίστηκε κι άλλος»

Written by  Δεκ 10, 2013

Ο Αργύρης Πεδουλάκης έχει δει πολλά από την αρχή της χρονιάς, τόσα που τον έχουν αναγκάσει να μακαρίζει την τύχη του όταν ολοκληρώνει έναν αγώνα χωρίς να τραυματίζεται κάποιος παίκτης του. Αυτό ήταν και το σημαντικότερο που επεσήμανε από τη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Ικάρου.

 

Ο προπονητής των νταμπλούχων Ελλάδας υπολόγιζε να κάνει ροτέισον στους παίκτες του, ώστε να είναι ξεκούραστοι ενόψει της δύσκολης συνέχειας, ωστόσο, δεν κατάφερε να το κάνει, όπως θα ήθελε, δεδομένων των απουσιών, ειδικά στις θέσεις των γκαρντ, όπου η λειψανδρία είναι εμφανής. Παρ’ όλα αυτά άφησε εκτός του Ραμέλ Κάρι, προκειμένου να τον ξεκουράσει, αφού αντιμετώπιζε ένα μικρό πρόβλημα τραυματισμού.

«Προτεραιότητα για μας μετά τη νίκη θα ήταν να κάνουμε ένα ροτέισον στους παίκτες μας και να μην έχουμε άλλο τραυματισμό. Ο Κάρι έχει ένα αιμάτωμα και δεν μπορούσε να είναι στο ροτέισον. Στο τρίτο δεκάλεπτο ανεβάσαμε την ένταση στην άμυνα και τελειώσαμε το παιχνίδι. Είμαστε ευχαριστημένοι που δεν είχαμε κάποιο τραυματισμό και καταφέραμε να διαχειριστούμε τον χρόνο στους γκαρντ που έχουν μείνει λίγοι», δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα ο Αργύρης Πεδουλάκης.

Ο Παναθηναϊκός κοιτάζει πλέον τον δύσκολο αγώνα της Παρασκευής με την Λοκομοτίβ Κουμπάν στη Ρωσία για την προτελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων στην Ευρωλίγκα, φιλοδοξώντας με νίκη του να διεκδικήσει κάτι καλύτερο από την τέταρτη θέση του ομίλου που προς το παρόν στο top 16 τον στέλνει πάνω στον Ολυμπιακό και την Φενέρ του Ομπράντοβιτς.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.