KAE Περιστέρι Βίκος Cola και… ψηλές πτήσεις με Μπεν Μπεντίλ!

Written by  Σεπ 25, 2018

Έτοιμο για την μεγάλη του επιστροφή στην μεγάλη κατηγορία είναι το Περιστέρι που προετοιμάζεται πυρετωδώς τόσο σε διοικητικό-οικονομικό, όσο και σε αγωνιστικό επίπεδο.

Με διαφορά μόλις λίγων ωρών, η ΚΑΕ Περιστέρι ανακοίνωσε την συνεργασία της με την εταιρία εμφιάλωσης νερού, ΒΙΚΟΣ Α.Ε. και, στη συνέχεια, την απόκτηση του Γκανέζου πάουερ φόργουοντ, Μπεν Μπεντίλ.

KAE Περιστέρι Βίκος Cola: Μαζί στη νέα εποχή!

Η επιστροφή της ΚΑΕ Περιστέρι στα σαλόνια του ελληνικού µπάσκετ συνδυάζεται με μια νέα δυναμική συνεργασία με τη BIKOΣ Α.E., την κορυφαία εταιρία εμφιάλωσης φυσικού μεταλλικού νερού και αναψυκτικών. Η νέα εποχή για την ομάδα σηματοδοτείται με την ονοµατοδοσία της από την Ηπειρωτική Βιοµηχανία Εμφιαλώσεων ΒΙΚΟΣ Α.Ε.  

Η ΒΙΚΟΣ Α.Ε. πάντοτε πιστή στις αθλητικές αξίες και τη συνέπεια, υποστηρίζει τα μεγαλύτερα αθλητικά γεγονότα και συλλόγους στην Ελλάδα. Η νέα δυναμική συνεργασία της με την ΚΑΕ Περιστέρι βασίζεται στην εμπιστοσύνη, στις αξίες της ομάδας και τη δυναµική που διαθέτει τόσο σε αθλητικό όσο και σε κοινωνικό επίπεδο.  Τόσο η ΚΑΕ Περιστέρι όσο και η Ηπειρώτικη Βιομηχανία Εμφιαλώσεων ΒΙΚΟΣ Α.Ε. είναι απόλυτα πεπεισμένες ότι στο τέλος της σεζόν θα έχουν κάνει υπερήφανο τον κόσμο του Περιστερίου αφενός μεν με τα αθλητικά επιτεύγματα της ομάδας, αφετέρου δε με την κοινωνική δράση της.

Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό «Βίκος» εμφιαλώνεται κατευθείαν στην ομώνυµη πηγή, στα παρθένα και προστατευόμενα Ζαγοροχώρια. Έχει αναγνωρισθεί σαν Φυσικό Μεταλλικό Νερό κατάλληλο για δίαιτα πτωχή σε νάτριο, με χαμηλή περιεκτικότητα σε άλατα και υψηλή σε ασβέστιο, ενώ συμβάλει στην καλή λειτουργία του οργανισμού. Με γνώμονα την ποιότητα που διέπει τα προϊόντα της εταιρείας, η Βίκος Cola και τα αναψυκτικά της είναι τα μόνα με Φυσικό Μεταλλικό Νερό από την πηγή «ΖΑΓΟΡΟΧΩΡΙΑ»  και έχουν υψηλή περιεκτικότητα σε χυμούς Ελληνικών φρούτων.

Αμέσως μετά, η ΚΑΕ ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας της με τον Μπεν Μπεντίλ, ο οποίος πέρσι ξεκίνησε τη χρονιά στη γαλλική Σαλόν και την ολοκλήρωσε στην Ισπανία και την Μπιλμπάο.

Η ανακοίνωση

Η Κ.Α.Ε. Περιστέρι Βίκος Cola ανακοινώνει την απόκτηση του Ben Bentil. Ο 23χρονος (29/3/1995) power forward από την Γκάνα, άλλοτε παίκτης του ΝΒΑ, θα ενισχύσει τις προσπάθειες του συλλόγου για την αγωνιστική περίοδο 2018-2019. Παράλληλα, ανακοινώνεται το τέλος της συνεργασίας με τον Igor Kesar. Η διοίκηση του συλλόγου του εύχεται καλή επιτυχία στον επόμενο σταθμό της καριέρας του. 

Who is who

Απόφοιτος του Providence College, ο Ben Bentil έγινε Draft pick το καλοκαίρι του 2016 όταν οι Boston Celtics τον επέλεξαν στο Νο51! Το ντεμπούτο, ωστόσο, στον “μαγικό κόσμο” έγινε με άλλη ομάδα. Έχοντας αποδεσμευτεί από “Κέλτες” τρεις μήνες μετά την υπογραφή του συμβολαίου του, ο γεννημένος στο Σεκόντι-Τακοράντι βρέθηκε στην D-League φορώντας την φανέλα των Fort Wayne Mad Ants κι αφού στο μεσοδιάστημα αγωνίστηκε για 11 παιχνίδια στην κινεζική λίγκα με τους Xinjiang Flying Tigers. 

Στις 26 Φεβρουαρίου του 2017 υπέγραψε δεκαήμερο συμβόλαιο με τους Dallas Maveriks και τρεις ημέρες μετά, έγινε ο πρώτος παίκτης από την Γκάνα που αγωνίζεται στο ΝΒΑ. Δεν κατάφερε όμως να σκοράρει στο ντεμπούτο του, ούτε και στα επόμενα δύο παιχνίδια με αποτέλεσμα να μην του ανανεωθεί το συμβόλαιο και να επιστρέψει στους Fort Wayne Mad Ants. 

Την σεζόν 2017-2018 συμπεριλήφθηκε στο ρόστερ των San Antonio Spurs για το Summer League δίχως όμως να βρει νέο συμβόλαιο στο ΝΒΑ. Αντ’ αυτού, του το πρόσφερε η γαλλική Champagne Châlons-Reims με την οποία σημείωσε 11.7 πόντους, 4.8 ριμπάουντ και 1.1 ασίστ στα 20 παιχνίδια που αγωνίστηκε πριν πάρει μεταγραφή για την Μπιλμπάο. Με την ισπανική ομάδα έπαιξε σε 12 αγώνες έχοντας κατά μέσο όρο 3.7 ριμπάουντ, 2.2 ριμπάουντ και 0.5 ασίστ. 

 

Πηγή και φωτό: gcperisteri.gr

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.