«Αντί-Ούκιτς» αναζητά ο Παναθηναϊκός

Written by  Σεπ 27, 2013

Τον παίκτη που θα καλύψει το κενό του Ρόκο Λένι Ούκιτς στα γκαρντ στο ξεκίνημα της περιόδου αναζητά ο Παναθηναϊκός, καθώς ο Κροάτης επέστρεψε από το Ευρωμπάσκετ με πρόβλημα και στα δύο πόδια και θα λείψει από τις υποχρεώσεις της ομάδας για περίπου έξι εβδομάδες.

 

Ο Αργύρης Πεδουλάκης αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα στο ξεκίνημα της χρονιάς, καθώς ήδη είναι στα «πιτς» εκτός από τον Κροάτη και ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης, ενώ και ο Στεφάν Λάσμε, δεν έχει μπει ακόμα στο κανονικό πρόγραμμα των προπονήσεων έπειτα από τον σοβαρό τραυματισμό του που δεν του επέτρεψε παρά να ακολουθήσει μόνο μέρος της προετοιμασίας.

Ως εκ τούτου, κρίνεται επιβεβλημένη η ενίσχυση του ρόστερ προκειμένου η ομάδα να μπορέσει να ανταποκριθεί στο δύσκολο ξεκίνημα, καθώς απομένουν λίγες μέρες μόνο για την έναρξη της χρονιάς με το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό να έρχεται στην πρεμιέρα του νέου Πρωταθλήματος.

Οι επιλογές περιορίζονται σε παίκτες που δεν έχουν συμβόλαιο με την περίπτωση του Στέφαν Μάρκοβιτς να είναι αυτή που εξετάζεται πιο σοβαρά. Ο 25χρονος γκαρντ έρχεται σε πλήρη αγωνιστική κατάσταση, καθώς έπειτα από μια γεμάτη χρονιά με τη Βαλέθια στο ισπανοκό πρωτάθλημα και το EuroCup, συμμετείχε στο Ευρωμπάσκετ με τη Σερβία, όπου και είχε αρκετά καλά νούμερα με μ.ο. 8,3 πόντους, 4,3 ριμπάουντ και 2,8 ασίστ.

Η περίπτωσή του φαντάζει ιδανική για την ενίσχυση της ομάδας ενόψει της δύσκολης έναρξης του Πρωταθλήματος και της Ευρωλίγκα και μπορεί να αποδειχθεί μια πολύ χρήσιμη προσθήκη για τη συνέχεια της χρονιάς.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.