Ούκιτς: «Η άμυνα μας έδωσε τη νίκη»

Written by  Δεκ 14, 2013

Ο Παναθηναϊκός πραγματοποίησε την καλύτερη μέχρι σήμερα εμφάνισή του και οι παίκτες του «τριφυλλιού» εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για την εμφάνιση και ιδιαίτερα την άμυνα που έπαιξαν απέναντι στην Λοκομοτίβ Κουμπάν.

 

Ο Ρόκο Λένι Ούκιτς, ο οποίος ήταν από τους πρωταγωνιστές της μεγάλης νίκης τόνισε πως η ομάδα του έφτασε στη νίκη εκμεταλλευόμενη το γεγονός ότι έπαιξε χωρίς άγχος, αλλά και γιατί έπαιξε άμυνα που τσάκιζε κόκκαλα. «Παίξαμε χωρίς να έχουμε πάρα πολύ άγχος. Ακολουθήσαμε τις οδηγίες που μας έδωσε ο κόουτς, προσπαθώντας να είμαστε μέσα στα κενά που μας έδινε ο αντίπαλος, πήραμε όλα τα ελεύθερα σουτ και μέσα από αυτά χωρίς να είμαστε πιεσμένοι καταφέραμε να βρούμε ρυθμό», δήλωσε ο Ούκιτς, ενώ τόνισε πως η ομάδα του θα κυνηγήσει το καλύτερο δυνατό και στο τελευταίο παιχνίδι του ομίλου. «Εμείς κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Δεν βάζουμε ως στόχο κάποια θέση στη βαθμολογία αλλά κάθε ματς να παίζουμε καλύτερα και να παίζουμε όλο και πιο όμορφο μπάσκετ». Ο Ρόκο Λένι Ούκιτς ρωτήθηκε και για την κατάσταση που βρίσκεται ο ίδιος μετά τον τραυματισμό του.

 

«Τις τελευταίες δύο εβδομάδες νιώθω πολύ καλύτερα. Είχα αρκετούς τραυματισμούς και όλο αυτό με άφησε πίσω. Ακόμη και τώρα όμως που νιώθω καλύτερα χρειάζομαι λίγο χρόνο για να βρω τον ρυθμό μου».

 

Από την πλευρά του και ο Αντώνης Φώτσης, ο οποίος ήταν ο κορυφαίος του Παναθηναϊκού, κράτησε χαμηλούς τόνους και πρόσθεσε πως η νίκη ήταν η αποτύπωση της σκληρής δουλειάς που γίνεται στις προπονήσεις. «Ήταν μία τεράστια νίκη για εμάς. Μπορούμε τώρα να δούμε τα αποτελέσματα της δουλειάς μας στις προπονήσεις, αυτό είναι το πιο σημαντικό κέρδος».

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.