Εκτός για λίγες μέρες ο Διαμαντίδης

Written by  Δεκ 15, 2013

Με κάκωση στον ώμο επέστρεψε από το Κρασνοντάρ ο Δημήτρης Διαμαντίδης, ωστόσο, όπως έδειξαν οι εξετάσεις δεν πρόκειται για κάτι σοβαρό και θα χρειαστεί να μείνει εκτός μόνο για λίγες ημέρες.

 

Η ατυχία δεν λέει να αφήσει τον Παναθηναϊκό στη φετινή περίοδο, καθώς Δεν έφταναν οι τόσοι τραυματισμοί και οι απουσίες, ο Δημήτρης Διαμαντίδης επέστρεψε από τον αγώνα με την Λοκομοτίβ Κουμπάν με πρόβλημα τραυματισμού, το οποίο θα τον αφήσει εκτός για λίγες ημέρες. Όλοι στον Παναθηναϊκό «πάγωσαν», δεδομένου ότι σε μία εβδομάδα είναι ο κρίσιμος ημιτελικός με τον Ολυμπιακό για το Κύπελλο Ελλάδας, ωστόσο, όπως διαβεβαίωσαν οι γιατροί, δεν τίθεται θέμα απουσίας του αρχηγού του «τριφυλλιού». Οι εξετάσεις έδειξαν κάκωση στον ώμο, ενώ ήδη έχει ξεκινήσει η θεραπεία, ώστε ο παίκτης να το ξεπεράσει άμεσα και να μπορεί να αγωνιστεί κανονικά ακόμα και στον αγώνα με τη Μακάμπι την Παρασκευή για την τελευταία αγωνιστική των ομίλων της ευρωλίγκα.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός για τον τραυματισμό του Διαμαντίδη:

«Ο Δημήτρης Διαμαντίδης αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον ώμο του αριστερού χεριού στη διάρκεια της αναμέτρησης με τη Λοκομοτίβ Κούμπαν, ύστερα από μία φάση κάτω από το καλάθι. Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού υποβλήθηκε σε εξετάσεις με την επιστροφή της ομάδας από τη Ρωσία. Η ετυμηγορία μετά τη μαγνητική τομογραφία είναι ότι έχει υποστεί κάκωση στον ώμο και έχει ήδη ξεκινήσει θεραπεία».

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.