Ολοκληρώνεται η δέκατη αγωνιστική

Written by  Δεκ 16, 2013

Με τον αγώνα του Κολοσσού ΒΑΠ με τον Παναθηναϊκό ολοκληρώνεται το πρόγραμμα της δέκατης αγωνιστικής της Basket League ΟΠΑΠ, το οποίο περιελάμβανε δυνατές αναμετρήσεις, αλλά και εκπλήξεις που έφεραν ανακατατάξεις στην βαθμολογία.

 

Τη μεγάλη έκπληξη έκανε η ΑΕ Ν. Κηφισιάς, η οποία μετά από ένα συγκλονιστικό παιχνίδι πέρασε από την έδρα του Ρεθύμνου με 54-55, πετυχαίνοντας την δεύτερη φετινή εκτός έδρας νίκη της. Το παιχνίδι ήταν αμφίρροπο με τους φιλοξενούμενους να παίρνουν στη διάρκειά του μικρές διαφορές, αλλά οι γηπεδούχοι έβρισκαν τρόπους να επιστρέφουν. Το τελευταίο λεπτό κρίθηκε στη ρουλέτα των βολών, όπου οι παίκτες της Ν. Κηφισιάς ήταν πιο ψύχραιμοι και πήραν τη νίκη. Κορυφαίος για τους νικητές ήταν ο Γκάρετ με 9 πόντους και 8 ριμπάουντ, ενώ ο Κρόκερ πέτυχε επίσης 9 πόντους και είχε 6 ριμπάουντ. Από τους γηπεδούχους, ο Γιάννης Καλαμπόκης σκόραρε 13 πόντους, ενώ ο Γκάμπριελ με 10 πόντους και 10 ριμπάουντ προσπάθησε μαζί του για τη νίκη.

Τα δεκάλεπτα: 10-16, 26-30, 42-44, 54-55

Στην Ελευσίνα, ο γηπεδούχος Πανελευσινιακός με το τελικό 72-60 επέστρεψε στις νίκες απέναντι στον Άρη που, περισσότερο από ομάδα θύμιζε νοσοκομείο, αφού εκτός έμεινε ο τραυματίας Βεζένκοφ, ο Αθηναίου είχε ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο, ενώ ο Γκίκας υπέστη κάταγμα στον καρπό και θα μείνει εκτός δράσης για περίπου ένα μήνα. Ο Ρος με 17 πόντους και ο Παπαμακάριος με 14 ήταν οι κορυφαίοι των νικητών με τον Άρη που πάλεψε μόνο στο πρώτο ημίχρονο, ο Μιχάλης Πελεκάνος με 23 πόντους ήταν ο μόνος που προσπάθησε.

Τα δεκάλεπτα: 19-13, 37-31, 57-43, 72-60

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.