Άρης: Μια ομάδα, μια οικογένεια, ένα σπουδαίο φιλικό

Written by  Φεβ 20, 2019

Το πραγματικό πρόσωπο του αθλητισμού, αλλά και το πόσο δεμένη οικογένεια είναι, παρουσίασε ο Άρης που, παρουσία του σπουδαίου Νίκου Γκάλη, έδωσε ένα πολύ σημαντικό φιλικό με τον Ερμή Λαγκαδά, για χάρη του φίλου της ομάδας, Δημήτρη, ο οποίος δίνει μεγάλη μάχη για τη ζωή του.

Ο κόσμος ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του «θρύλου» του ελληνικού μπάσκετ, ενώ σύσσωμη η οικογένεια του Άρη, παρουσία και της ποδοσφαιρικής ομάδας, έστειλαν μήνυμα αγάπης και αλληλεγγύης αναμένοντας τον Δημήτρη να επιστρέψει νικητής.

Στην σελίδα του συλλόγου στο Facebook αναρτήθηκε το παρακάτω όμορφο μήνυμα:

Ο ΑΡΗΣ επιβεβαιώνει ότι είναι οικογένεια και βρίσκεται δίπλα σ’ ένα παιδί της, τον Δημήτρη που δίνει τη δική του μάχη για να επιστρέψει κοντά μας. 
Το φιλικό κόντρα στον Ερμή Λαγκαδά που πραγματοποιείται στο «Nick Galis Hall» είναι μια ευκαιρία για να δείξει ο σύλλογος την αλληλεγγύη του προς τον φίλο της ομάδας μας. 
Παρών στο φιλικό είναι ο τεράστιος Νίκος Γκάλης για να στηρίξει τον Δημήτρη και την οικογένειά του. 
Η ποδοσφαιρική ομάδα του ΑΡΗ παραβρίσκεται κι αυτή στο γήπεδο, δείχνοντας ότι στέκεται στο πλευρό του Δημήτρη. 

Όπως ήταν αναμενόμενο, το αγωνιστικό μέρος πέρασε σε δεύτερη μοίρα, ωστόσο, για την ιστορία αξίζει να σημειωθεί ότι ο Άρης επικράτησε του Ερμή Λαγκαδά με 96-52.

 

Τα δεκάλεπτα: 25-11, 45-22, 69-38, 96-52

ΑΡΗΣ (Καστρίτης): Μπελ 16, Χάρις 6, Τζόουνς 14, Κάιζερ 8, ΜακΓκι 6, Φλιώνης 4, Βεργίνης 5, Τολιόπουλος 11, Αγγέλου 3, Νταλό, Βουλγαρόπουλος 6, Χρηστίδης 17.

ΕΡΜΗΣ ΛΑΓΚΑΔΑ (Αγγέλης): Μήνου 2, Αλτίνης 5, Μάρουσιτς 12, Τσιρογιάννης 10, Νώτης 5, Παρίτσης 2, Γκαμούραςς 13, Πιλκούδης 3.

*Οι φωτογραφίες χρησιμοποιήθηκαν από την σελίδα του Facebook του Άρη και είναι του Παύλου Μακρίδη (www.megapress.gr). 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.