ΚΑΕ Παναθηναϊκός: Υποτροφία στη μνήμη του Φ.Συρίγου

Written by  Δεκ 17, 2013

Ο Φίλιππος Συρίγος ήταν ένας μεγάλος δάσκαλος και η απουσία του είναι πολύ μεγάλη για την ελληνική δημοσιογραφία. Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός αποφάσισε να τιμήσει τη μνήμη του με μια υποτροφία σπουδών αθλητικής δημοσιογραφίας στο ΙΕΚ Όμηρος από όπου και ο ίδιος ο Φίλιππος Συρίγος είχε αποφοιτήσει.

 

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός:

«Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός επιθυμεί να διατηρήσει ζωντανή την ανάμνηση ενός ανθρώπου που ταυτίστηκε με τη δημοσιογραφία, το ρεπορτάζ, την καθημερινή είδηση, τη σφαιρική ανάλυση όλων των γεγονότων ώστε να μεταδοθούν, στο μέτρο του δυνατού, όλα όσα αντιπροσώπευε, στις επόμενες γενιές των δημοσιογράφων. Για το λόγο αυτό, τιμώντας τη μνήμη του κορυφαίου δημοσιογράφου, Φίλιππου Συρίγου, προσφέρει μια πλήρη υποτροφία σπουδών αθλητικής δημοσιογραφίας στο ΙΕΚ Όμηρος.

Ο Φίλιππος Συρίγος, που άφησε ανεξίτηλο το στίγμα του στην ελληνική δημοσιογραφία, είχε αποφοιτήσει από τη Σχολή Δημοσιογραφίας «Όμηρος». Ως συνέχεια της μεγάλης του πορείας στα δημοσιογραφικά δρώμενα, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός αποφάσισε να δώσει την ευκαιρία σε σπουδαστές που επιθυμούν να σταδιοδρομήσουν στο επάγγελμα και με την υποτροφία να διατηρηθεί «ζωντανό» το όνομα ενός εκ των κορυφαίων του είδους που έφυγε από κοντά μας πρόωρα.

Οι ενδιαφερόμενοι θα λάβουν μέρος σε διαγωνισμό ο οποίος αρχίζει τη Δευτέρα 16/12/2013 και θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 19/1/2014. Μια επιτροπή έμπειρων δημοσιογράφων θα αναδείξει τον νικητή  του διαγωνισμού, το όνομα του οποίου θα γνωστοποιηθεί στις 31/1/2014.

Για περισσότερες πληροφορίες και για τους όρους του διαγωνισμού μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδαwww.omiros.gr

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.