Μοίρασαν χαρά και «ΕΛΠΙΔΑ» οι παίκτες του Παναθηναϊκού

Written by  Δεκ 20, 2013

Την καθιερωμένη επίσκεψή της στην Ογκολογική Μονάδα Παίδων «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη-ΕΛΠΙΔΑ» πραγματοποίησε για μια ακόμα χρονιά η ομάδα του Παναθηναϊκού, όπου μοίρασε δώρα και χαρά σε παιδιά που περνούν δύσκολες στιγμές ειδικά αυτές τις ημέρες.

 

Οι παίκτες της ομάδας έπαιξαν με τα παιδιά, μοίρασαν δώρα και αυτόγραφα, φωτογραφήθηκαν μαζί τους και έβαλαν στολίδια στο δέντρο τους, χαρίζοντας απλόχερα χαρά και αγάπη.

 «Ο Παναθηναϊκός έρχεται εδώ κάθε χρόνο και για εμένα είναι η δεύτερη φορά. Είναι σημαντικό για την ομάδα. Αυτά τα παιδιά αποτελούν παράδειγμα για όλους μας γιατί είναι μαχητές. Και εμείς δίνουμε αγώνες για το επάγγελμά μας, αλλά οι αγώνες αυτών των παιδιών είναι πιο σημαντικοί. Τα παιδιά αυτά έχουν αποτελέσει έμπνευση για εμάς κατά τη διάρκεια των παιχνιδιών. Είναι ευκαιρία για τους νέους αθλητές να πάρουν βιώματα από αυτά τα παιδιά», ήταν τα λόγια του προπονητή της ομάδας, Αργύρη Πεδουλάκη, ενώ από την πλευρά του, ο Μάικ Μπατίστ πρόσθεσε: «Για μια ακόμη χρονιά είμαι εδώ. Είναι πολύ σημαντικό να δίνουμε χαρά σε αυτά τα παιδιά τα οποία αποτελούν παράδειγμα για όλους μας. Εύχομαι καλές γιορτές σε όλο τον κόσμο».  

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.