Ελπίδες να προλάβει ο Ματσιούλις

Written by  Δεκ 21, 2013

Η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για τον μεγάλο ημιτελικό με τον Ολυμπιακό ξεκίνησε με πολλές απουσίες και προβλήματα και τον Αργύρη Πεδουλάκη να προσπαθεί να ανακαλύψει μυστικά τρικ για να αιφνιδιάσει τον αντίπαλό του.

 

Στην προπόνηση της ομάδας την Παρασκευή βρέθηκαν οι τρεις τραυματίες Ματσιούλις, Παππάς και Ούκιτς, οι οποίοι, ωστόσο, δεν συμμετείχαν στο κανονικό πρόγραμμα της ομάδας. Ο Κροάτης γκαρντ, ο οποίος υπέστη θλάση πρώτου βαθμού στον δικέφαλο, δεν προπονήθηκε καθόλου, ενώ οι δύο συμπαίκτες του ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα προκειμένου να ξεπεράσουν τα προβλήματά τους. Δεν αποκλείεται, μάλιστα, ο Λιθουανός να τεθεί την τελευταία στιγμή στη διάθεση του προπονητή του για τον μεγάλο ημιτελικό με τον «αιώνιο» αντίπαλο.

Ο Αργύρης Πεδουλάκης προσπαθεί να μην έχει το μυαλό του στις απουσίες και να προετοιμάσει την ομάδα του όσο το δυνατόν καλύτερα για την αναμέτρηση που θα κρίνει τον πρώτο τίτλο της χρονιάς.

Σε κάθε περίπτωση, αυτό που χρειάζεται είναι να αποφορτίσει τους παίκτες από το άγχος και την πίεση που υπάρχει στην ομάδα ειδικά μετά από τις τελευταίες κακές εμφανίσεις, ενώ αυτό που θα πρέπει να αντιληφθούν είναι πως πλέον ξεκινούν όλες οι διοργανώσεις από την αρχή, τόσο στο Top 16 που είναι ένα καινούριο και πολύ δυνατό πρωτάθλημα, όσο, βεβαίως και στο Κύπελλο, όπου η αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό θα βγάλει εκτός του στόχου τον ένα από τους δύο «αιώνιους»

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.