Επιστρέφουν και ανεβάζουν στροφές Ματσιούλις και Ούκιτς

Written by  Δεκ 28, 2013

Με το μυαλό στην πρεμιέρα του Top 16 στην Ευρωλίγκα ο Παναθηναϊκός υποδέχεται αύριο στο ΟΑΚΑ τον ΠΑΟΚ για την ενδέκατη και τελευταία για το 2013 αγωνιστική του Πρωταθλήματος, με τους παίκτες του να βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση τόσο αγωνιστική όσο και ψυχολογική μετά τη νίκη και πρόκριση επί του Ολυμπιακού για το Κύπελλο.

 

Οι «πράσινοι» κέρδισαν πολλούς πόντους αυτοπεποίθησης από την εμφάνιση και τη νίκη επί του «αιωνίου» αντιπάλου και πλέον κοιτούν τη συνέχεια της διοργάνωσης με μεγαλύτερη αισιοδοξία.

Ο αγώνας της Πέμπτης με την Αρμάνι Μιλάνο στο ΟΑΚΑ για την πρεμιέρα του Top 16 της Ευρωλίγκα είναι η πρώτη μεγάλη δοκιμασία που θα περάσουν οι νταμπλούχοι Ελλάδας που θέλουν να κάνουν το καλύτερο δυνατό ξεκίνημα σε αυτό το μίνι πρωτάθλημα που θα κρίνει εν πολλοίς το Ευρωπαϊκό τους μέλλον.

Ο Αργύρης Πεδουλάκης είναι στην ευχάριστη θέση να δει τους παίκτες του να ανεβάζουν σταδιακά στροφές και τους τραυματίες να επιστρέφουν έτοιμοι να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους και αυτό τον κάνει αισιόδοξο για τη συνέχεια. Μετά τον Νίκο Παππά και ο Γιόνας Ματσιούλις επέστρεψε στο κανονικό πρόγραμμα των προπονήσεων, ενώ στροφές ανεβάζει και ο Ρόκο Λένι Ούκιτς, ο οποίος αντιμετώπιζε το πιο σοβαρό πρόβλημα από τους τραυματίες.

Αμφότεροι είναι πιθανό να μην χρησιμοποιηθούν απέναντι στον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ, προκειμένου να προστατευθούν, ώστε να είναι έτοιμοι να προσφέρουν περισσότερο στην πιο κρίσιμη αναμέτρηση που ακολουθεί στις 2 Ιανουαρίου στο ίδιο γήπεδο απέναντι στην Αρμάνι. 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.