Ο Μάικ Μπατίστ προσφέρει στο One Team

Written by  Δεκ 28, 2013

Δίπλα στα παιδιά της «Κιβωτού του Κόσμου» βρίσκεται ο Μάικ Μπατίστ, ο οποίος ως πρεσβευτής του Παναθηναϊκού στο πρόγραμμα OneTeamτης Ευρωλίγκα, θα δώσει χρήματα από τα έσοδα των πωλήσεων της αυτοβιογραφίας του για την ενίσχυση των προσπαθειών του Οργανισμού.

 

Όπως ανακοινώθηκε μέσω του προγράμματος OneTeamτης Ευρωλίγκα, ο Μάικ Μπατίστ θα χαρίζει 1 ευρώ από κάθε πώληση της αυτοβιογραφίας του με τίτλο «Mike Batiste: The Story of a Champion» στην Κιβωτό του Κόσμου για τους επόμενους δύο μήνες, για την ενίσχυση των προσπαθειών για βοήθεια σε παιδιά που έχουν βιώσει την εγκατάλειψη και την εξαθλίωση.

«Ένας από τους στόχους μου, όταν εξέδωσα την αυτοβιογραφία μου ήταν να βοηθήσω ανθρώπους να δουν ότι μπορούν να βγουν από δύσκολες καταστάσεις. Αυτό καθιστά το βιβλίο ως ένα φυσικό σύνδεσμο ανάμεσα στο πρόγραμμα One Team και τον Παναθηναϊκό, μέσω του οποίου προσπαθούμε να δώσουμε στους ανθρώπους τα κατάλληλα εργαλεία να ξεπεράσουν τις δυσκολίες τους», δήλωσε στην ιστοσελίδα της Euroleague Basketball ο Μάικ Μπατίστ.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που έχουμε ένα αστέρι όπως ο Μάικ Μπατίστ, μεταξύ των πρεσβευτών μας του One Team. Η απόφασή του να διαθέσει ένα ευρώ από κάθε αντίτυπο που πωλείται, λέει πολλά για την αφοσίωση του σε αυτόν τον σκοπό», δήλωσε από την πλευρά της η διευθύντρια του προγράμματος One Team, Ιζαμπέλ Γκουλτρέσα

 

Ο δημοσιογράφος Κώστας Σωτηρίου, ο οποίος συνεργάστηκε στην συγγραφή της αυτοβιογραφίας επίσης προσφέρει το μερίδιο του στην Οne Team: «Είναι μεγάλη τιμή να με έχει διαλέξει ο τρεις φορές πρωταθλητής Ευρώπης Μάικλ Μπατίστ, να γράψω την αυτοβιογραφία του. Αυτό το ταξίδι που αποτελείται από αναρίθμητες ώρες αφήγησης αδημοσίευτων ιστοριών για τη ζωή του και την καριέρα του, ήταν φανταστικό και πάντα θα έχει ιδιαίτερη θέση στην καρδιά μου. Επιπλέον, είναι μεγάλη τιμή να συμμετέχω στο πρόγραμμα Euroleague Basketball One Team προσφέροντας ένα ποσό από την πώληση κάθε βιβλίου», ανέφερε ο δημοσιογράφος.

Από την πλευρά τους, οι εκδότες του βιβλίου, Θανάσης Ασπρούλιας και Βασίλης Παπαθεοδώρου ανέφεραν πως η αυτοβιογραφία του Μπατίστ ήταν ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα και η απόδειξη της αξίας της ομαδικής δουλειάς.

«Είμαστε υπερήφανοι που είχαμε την ευκαιρία να συνεργαστούμε με την Euroleague Basketball και να δουλέψουμε σαν ομάδα ώστε να βοηθήσουμε ανθρώπους που πραγματικά το έχουν ανάγκη. Το πρόγραμμα One Team, στο οποίο εμείς και ο Μάικ συμμετέχουμε, είναι το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε για να υπηρετήσουμε τη λέξη OMAΔΑ», αναφέρουν. 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.