Νέα χορηγική συνεργασία ανακοίνωσε ο Πανιώνιος

Written by  Οκτ 04, 2019

Έναν ακόμα συμπαίκτη στην προσπάθειά του την φετινή αγωνιστική χρονιά, βρήκε ο Πανιώνιος Su Casa που ανακοίνωσε την χορηγική συνεργασία του με την βιομηχανία τροφίμων “thefoodballer”.

Η ανακοίνωση

KAE Πανιώνιος Su Casa ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με την βιομηχανία τροφίμων “thefoodballer”, που θα αποτελέσει έναν εκ των Επίσημων Χορηγών της ομάδας μας για την αγωνιστική χρονιά 2019-20!

Το τμήμα ασιατικών προϊόντων “Asiana” – μέλος της “thefoodballer” – θα προβληθεί μέσα από το σορτς της επίσημης εμφάνισης του Πανιωνίου Su Casa στην EKO Basket League κατά την διάρκεια της φετινής σεζόν (2019-20).

Υποδεχόμαστε αυτή τη νέα συνεργασία και φέρνουμε στην ομάδα μας έναν ακόμα “συμπαίκτη”, ο οποίος μπορεί να μην αγωνίζεται μέσα στις τέσσερις γραμμές του παρκέ, αλλά η προσφορά του θα είναι εξίσου σημαντική!

Καλωσορίζουμε την “Asiana” στην οικογένεια του ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ, για να πορευτούμε μαζί, ώστε να επιτύχουμε τους στόχους μιας ακόμα απαιτητικής μπασκετικής χρονιάς και να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών.

Πηγή και φωτό: panioniosbc.gr

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Stavros, 12:12 μμ