Μπράμος: «Στόχος να βελτιωνόμαστε συνέχεια»

Written by  Δεκ 31, 2013

Με την ευχή ο Παναθηναϊκός να συνεχίσει να βελτιώνεται και να βρει το δρόμο που θα τον οδηγήσει και πάλι στις επιτυχίες, ο Μάικ Μπράμος αποχαιρέτησε τον κόσμο της ομάδας για το 2013, μέσα από το προσωπικό blog που διατηρεί στην επίσημη ιστοσελίδα της «πράσινης» ΚΑΕ.

 

Διαβάστε τι έγραψε ο Μάικ Μπράμος στο blogτου:

«Καλημέρα και χρόνια πολλά σε όλους

Θέλω να ξεκινήσω δίνοντας τις καλύτερες ευχές μου σε όλο τον κόσμο. Εύχομαι χαρούμενες διακοπές και ευτυχισμένο το νέο έτος! Πάνω απ' όλα υγεία και ευτυχία σε όλους τους συνανθρώπους μας. Στους φίλους του Παναθηναϊκού εύχομαι ό,τι καλύτερο.

Για το 2014 στη δική μας ομάδα εύχομαι υγεία, γιατί έχοντας περάσει τόσα πολλά το τελευταίο διάστημα από τραυματισμούς, αντιληφθήκαμε απόλυτα πως είναι το σημαντικότερο. Η αλήθεια είναι ότι όλη τη χρονιά δεν ήμασταν σχεδόν ποτέ όλοι μαζί. Θέλουμε να γίνουμε καλύτεροι, να κάνουμε δυνατές προπονήσεις και έτσι θα είμαστε πιο κοντά στην επίτευξη των στόχων μας.

Η αλήθεια είναι ότι αυτές τις γιορτές τις περνάμε στο γήπεδο. Μια ωραία έκπληξη αυτό το διάστημα είναι ότι μετά τη νίκη επί του Ολυμπιακού πήραμε ένα διήμερο ρεπό για να δούμε τα αγαπημένα μας πρόσωπα. Με τη σύζυγό μου μας αρέσει πάρα πολύ εδώ. Η Αθήνα είναι μια πανέμορφη πόλη, ειδικά τώρα τα Χριστούγεννα. Αισθάνεται και εκείνη πάρα πολύ άνετα στην Αθήνα. Όσο προλαβαίνουμε κάνουμε βόλτες για να δούμε ορισμένα πράγματα και γενικά είμαστε πολύ χαρούμενοι, άσχετα με το αν το πρόγραμμα το δικό μου είναι βεβαρημένο λόγω των υποχρεώσεών μου με την ομάδα.

Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που ξεκινά το Top 16. Έχουμε περάσει πάρα πολύ δύσκολες και σκληρές καταστάσεις που μας βοήθησαν να πατήσουμε γερά στα πόδια μας σαν ομάδα. Ευτυχώς συνεχίζουμε και γινόμαστε καλύτεροι. Κερδίσαμε δύο πολύ σημαντικά παιχνίδια απέναντι σε Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ. Θέλουμε να συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε και να παίζουμε καλύτερο μπάσκετ, κάτι που για εμάς είναι σημαντικό, αρχής γενομένης από τον αγώνα με την Αρμάνι Μιλάνο.

Με την έλευση του νέου έτους σας περιμένουμε όλους στο ΟΑΚΑ ώστε να ξεκινήσουμε με τον καλύτερο τρόπο το Top 16.

Τα ξαναλέμε σύντομα

Μάικ»

Πηγή: paobc.gr

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.