«Πράσινη» πρεμιέρα στον «μαραθώνιο» του Top 16

Written by  Ιαν 02, 2014

Με το μυαλό στην σημερινή πρεμιέρα του Top 16 απέναντι στην Αρμάνι Μιλάνο, ο Παναθηναϊκός έκανε Πρωτοχρονιά στο γήπεδο ολοκληρώνοντας την προετοιμασία του για το μεγάλο παιχνίδι χωρίς προβλήματα και απουσίες.  

 

Οι «πράσινοι» ξεκινούν την νέα χρονιά με την ψυχολογία ανεβασμένη έπειτα από τις επιτυχίες στο τελευταίο δεκαήμερο, ωστόσο, γνωρίζουν πως τα δύσκολα ξεκινούν τώρα και πως περιθώρια για χαλάρωση δεν υπάρχουν από εδώ και πέρα. Η Αρμάνι Μιλάνο είναι μια φιλόδοξη ομάδα, ενισχυμένη για το Top 16 με την προσθήκη του Χάκετ, ενός παίκτη για τον οποίο ακούστηκε ότι ενδιαφερόταν και ο Παναθηναϊκός και ο Αργύρης Πεδουλάκης σε καμία περίπτωση δεν θέλει να δώσει δικαιώματα στην ιταλική ομάδα να ελπίζει στην έκπληξη.

Αναφερόμενος στον αποψινό αγώνα, ο προπονητής των νταμπλούχων Ελλάδας έκανε λόγο για «μαραθώνιο» και μίλησε για το κίνητρο που έχει κάθε ομάδα που συμμετέχει σε αυτή τη φάση της διοργάνωσης.

«Όλες οι ομάδες έχουν φιλοδοξίες. Είναι ένας όμιλος δυνατός και σκληρός. Σε αυτή τη δεύτερη φάση οι ομάδες θα είναι πιο συγκεντρωμένες. Η Αρμάνι Μιλάνο είναι μια ομάδα που έχει πολύ ταλέντο, ιδιαίτερα στην περιφέρεια, και τώρα με τον Χάκετ θα έχει ακόμη περισσότερες λύσεις. Τους αρέσει να ανοίγουν το ρυθμό, να παίζουν ένας εναντίον ενός, γιατί έχουν προσωπικό ταλέντο. Εμείς θα προσπαθήσουμε να τους σταματήσουμε σε αυτό το κομμάτι, να επιβάλλουμε το δικό μας παιχνίδι. Το Top16 είναι ένας Μαραθώνιος 14 αγώνων συνεχόμενων, χωρίς παύση. Είναι το ξεκίνημα του Μαραθωνίου, οπότε είναι σημαντικό για όλες τις ομάδες. Παίζει ρόλο και στο ψυχολογικό και στο αγωνιστικό και στο βαθμολογικό κομμάτι», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ερωτηθείς για το τι εύχεται για τη νέα χρονιά, ο Αργύρης Πεδουλάκης δεν χρειάστηκε να το σκεφτεί πολύ. «Τι άλλο να ευχηθώ; Υγεία... Να έχουν υγεία όλα τα παιδιά και όλος ο κόσμος... Ταλαιπωρηθήκαμε από τραυματισμούς όλη τη χρονιά, υπάρχουν ακόμη παιδιά στα οποία αυτοί οι τραυματισμοί έχουν αφήσει ίχνη, οπότε για εμάς αυτό που θα ευχηθούμε πρώτο είναι η υγεία. Όχι μόνο για εμάς, αλλά για όλο τον κόσμο», τόνισε.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.