Ξαναρχίζει η Basket League ΟΠΑΠ!

Written by  Ιαν 04, 2014

Μπορεί οι αναμετρήσεις των δύο «αιωνίων» στην Ευρωλίγκα να μονοπωλούν το ενδιαφέρον, ωστόσο, το πρωτάθλημα ξαναρχίζει με την δωδέκατη αγωνιστική να κρύβει πολλές και ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις.

 

Σήμερα το πρόγραμμα περιλαμβάνει όλες τις αναμετρήσεις, εκτός από εκείνες που συμμετέχουν οι «αιώνιοι», με το ενδιαφέρον να εστιάζεται κυρίως στην ουρά της βαθμολογίας. Στην Ελευσίνα, ο Πανελευσινιακός υποδέχεται τον ΚΑΟΔ, ο οποίος προέρχεται από την μεγάλη νίκη επί του Ολυμπιακού την προηγούμενη αγωνιστική, που για πολλούς μπορεί να κρίνει και την έκβαση του πρωταθλήματος, ενώ την ίδια ώρα, ο Κολοσσός φιλοξενεί στη Ρόδο τον Ίκαρο Χαλκίδας και στην Θεσσαλονίκη, ο ΠΑΟΚ τον Ηλυσιακό. Λίγη ώρα αργότερα, ο Απόλλωνας αγωνίζεται στην Πάτρα με τον Πανιώνιο, ο οποίος προετοιμάζεται για την πρεμιέρα της δεύτερης φάσης του Eurocup, ενώ τα Τρίκαλα θα υποδεχθούν τον Άρη που έρχεται με ανεβασμένη ψυχολογία έπειτα από την πρόκρισή του στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Η αγωνιστική ολοκληρώνεται αύριο με τις αναμετρήσεις του Ρεθύμνου με τον Παναθηναϊκό και του Ολυμπιακού με την ΑΕ Ν. Κηφισιάς.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της δωδέκατης αγωνιστικής:

Σάββατο, 4 Ιανουαρίου 2014
16:00    Πανελευσινιακός - ΚΑΟΔ
16:00    Κολοσσός Ρόδου - Ίκαρος Χαλκίδας
16:00    ΠΑΟΚ - Ηλυσιακός    
17:00    Απόλλων Πάτρας - Πανιώνιος
18:00    Τρίκαλα – Άρης

Κυριακή, 5 Ιανουαρίου 2014
16:00    Ρέθυμνο - Παναθηναϊκός    
19:15    Ολυμπιακός Νέα Κηφισιά

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.