Ρεπό και μετά…Λαμποράλ

Written by  Ιαν 07, 2014

Το ρεπό που τους έδωσε ο προπονητής θα απολαύσουν και σήμερα οι παίκτες του Παναθηναϊκού, πριν ανεβάσουν στροφές για την δύσκολη αναμέτρηση με την Λαμποράλ Κούτσα στη Βιτόρια την Παρασκευή, σε μια γνώριμη από την πρώτη φάση της Ευρωλίγκα έδρα, όπου οι «πράσινοι» επιθυμούν να συνεχίσουν να παρουσιάζουν το καλό τους πρόσωπο και να ζευγαρώσουν τις νίκες τους στον όμιλο.

 

Ο Παναθηναϊκός και στο Ρέθυμνο απέναντι στην τοπική ομάδα έδειξε ότι είναι σε καλό δρόμο και πως έχει βρει πια τα πατήματά του, ενώ με την επιστροφή των τραυματιών έχουν λυθεί τα χέρια του Αργύρη Πεδουλάκη, ο οποίος έχει πια περισσότερες λύσεις και μπορεί να διευρύνει το ροτέισον στη διάρκεια κάθε αγώνα, ανάλογα με την εξέλιξή του.

Οι «πράσινοι» προετοιμάζονται για μία επικίνδυνη εκτός έδρας αναμέτρηση με την ισπανική ομάδα, η οποία στην πρώτη φάση της διοργάνωσης τον είχε «εκτελέσει» από τα 6,75 μ. παίρνοντας στο τέλος τη νίκη με 79-77 και θα επιδιώξει τη δεύτερη νίκη του σε ισάριθμα παιχνίδια, ώστε να βρεθεί από νωρίς στη θέση του οδηγού στον πέμπτο όμιλο.

Ο Αργύρης Πεδουλάκης δεν αντιμετωπίζει προβλήματα και το μόνο που θα ζητήσει από τους παίκτες του όταν επιστρέψουν από το διήμερο ρεπό που τους έδωσε είναι να παραμείνουν συγκεντρωμένοι και πιστοί στο πλάνο της ομάδας.

Κάθε νίκη στο Top 16 είναι σημαντική και ο Παναθηναϊκός έχει την ευκαιρία να κάνει ένα ιδανικό ξεκίνημα σε αυτή τη φάση, που θα του δώσει νωρίς ένα προβάδισμα για την κατάληψη μίας εκ των δύο πρώτων θέσεων που είναι και ο βασικός στόχος του «τριφυλλιού» για την κατάκτηση του απόλυτου πλεονεκτήματος μέχρι την πρόκριση στο FinalFour.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.