Ξέσπασε στη Λάρισα και το… διασκέδασε πριν το ΣΕΦ

Written by  Φεβ 29, 2020

Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ δεν συνάντησε καμία αντίσταση απέναντι στην Λάρισα, την οποία διέλυσε με 121-78 και έκανε μια καλή προπόνηση πριν από το κρίσιμο ντέρμπι στο ΣΕΦ με τον Ολυμπιακό, που θα σηματοδοτήσει πολλά για την συνέχειά του στην Turkish Airlines Euroleague.

Οι «πράσινοι» έβαλαν τις βάσεις για τη νίκη από το ξεκίνημα της αναμέτρησης, αφού δεν ήθελαν να κινδυνέψουν καθόλου και, μετά το αρχικό 12-0 του 3’, όταν και έδειξαν τις προθέσεις τους, συνέχισαν να ανεβάζουν τη διαφορά και προηγήθηκαν στο τέλος του πολύ παραγωγικού πρώτου δεκάλεπτου με 35-17.

Τα πάντα τελείωσαν από το ξεκίνημα του δεύτερου δεκάλεπτου, όταν ο Παναθηναϊκός συνέχισε να εκτελεί κατά… ριπάς, να τρέχει, να πιέζει, να κλέβει μπάλες και να διασκεδάζει το παιχνίδι, ανέβασε την διαφορά και έφτασε στο +30 του ημιχρόνου για το 61-31.

Από εκεί και πέρα, το μόνο που μετρούσε για τους Πρωταθλητές, ήταν να διατηρήσουν τον ρυθμό τους και να διασκεδάσουν το παιχνίδι, καθώς και η τελική έκταση της διαφοράς, με τον Ρικ Πιτίνο να μοιράζει το χρόνο, ώστε να τους έχει όλους ετοιμοπόλεμους για το ΣΕΦ.

Το σκορ στο τρίτο δεκάλεπτο ήταν 91-52, με τον Παναθηναϊκό να μην αφήνει το πόδι του από το… γκάζι και να φτάνει άνετα στην εντυπωσιακή επικράτηση με 121-78, που έδειξε πως εντός συνόρων δύσκολα μπορεί κάποιος ν τον αντιμετωπίσει, σε μια καλή βραδιά του.

Ο Ντεσόν Τόμας σημείωσε 19 πόντους με 5 ριμπάουντ, ο Ντίνος Μήτογλου είχε 19 πόντους με 9 ριμπάουντ, ο Τζέικομπ Γουάιλι έφτασε τους 18 πόντους με 6 ριμπάουντ, ο Γουέσλι Τζόνσον είχε 16 πόντους με 5 ριμπάουντ, ο Τζίμερ Φριντέτ 16 πόντους με 6 ασίστ και ο Ιωάννης Παπαπέτρου είχε 12 πόντους με 4 ριμπάουντ και 3 ασίστ.

Από την Λάρισα, ο Μπίλυ Γκάρετ είχε 19 πόντους, ο Μπράντον Ρας 14 πόντους με 6 ριμπάουντ, ο Άντονι Χίκι 12 πόντους με 5 ριμπάουντ και ο Ελάιζα Τόμας 10 πόντους με 5 ριμπάουντ.

Τα δεκάλεπτα: 35-17, 61-31, 91-52, 121-78

Στατιστικά της αναμέτρησης ΕΔΩ

Φωτό: ΕΣΑΚΕ

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.