Επιστρέφει για τη… ρεβάνς στη Βιτόρια

Written by  Ιαν 10, 2014

Αποφασισμένος να μην επιτρέψει το περιφερειακό παιχνίδι της Λαμποράλ Κούτσα και πανέτοιμος από αγωνιστικής και ψυχολογικής άποψης, ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στη Βιτόρια, όπου θα αντιμετωπίσει την φορμαρισμένη ισπανική ομάδα για την δεύτερη αγωνιστική του Top 16 της Ευρωλίγκα.

 

Οι «πράσινοι» επιστρέφουν στην Βιτόρια μετά την μεταξύ των δύο ομάδων αναμέτρηση για την πρώτη φάση της διοργάνωσης, εκεί όπου η Λαμποράλ «εκτέλεσε» τον Παναθηναϊκό έξω από τα 6,75 μ. με στόχο να μην ξαναζήσουν μία τέτοια βραδιά και να πάρουν μία νίκη που θα τους φέρουν μαζί με την Μπαρτσελόνα στην κορυφή του πέμπτου ομίλου.

Ο Αργύρης Πεδουλάκης δεν αντιμετωπίζει κανένα αγωνιστικό πρόβλημα, καθώς έχει όλους τους παίκτες του στη διάθεσή του, ενώ και ψυχολογικά ο Παναθηναϊκός είναι ανεβασμένος, έπειτα από τις καλές εμφανίσεις του τελευταίου διαστήματος.

Μοναδικός στόχος στο παιχνίδι με την Λαμποράλ είναι η νίκη και για να την πετύχει ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να είναι απόλυτα συγκεντρωμένος και στα 40’ του αγώνα. Το πάθημα της ήττας στην πρώτη φάση θα πρέπει να του έχει γίνει μάθημα, ώστε να μην εκτεθεί ξανά στα όπλα των ισπανών, παρ’ όλο που η Λαμποράλ θα παρουσιαστεί αρκετά ανανεωμένη σε σχέση με την τελευταία συνάντησή τους.

Το αν θα τα καταφέρει ο Παναθηναϊκός εξαρτάται κατά κύριο λόγο από τον ίδιο, αφού εφόσον οι παίκτες του παρουσιαστούν συγκεντρωμένοι στο πλάνο του προπονητή και βγάλουν την ενέργεια, το πάθος και τον χαρακτήρα των τελευταίων αγώνων, οι πιθανότητες επιτυχίες θα είναι με το μέρος τους. 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.