Για το «2Χ2» και το αποφασιστικό βήμα πρόκρισης

Written by  Νοε 14, 2020

Σκοπός επετεύχθη στην πρώτη αναμέτρηση του παραθύρου του Νοεμβρίου, για τα προκριματικά του Ευρωμπάσκετ 2021, για την Εθνική ομάδα Γυναικών. Η νίκη ήρθε κόντρα στη Βουλγαρία και τώρα το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα θα αντιμετωπίσει τη Σλοβενία, το Σάββατο (14/11, 20:00) και μοναδικός στόχος είναι αρχικά το "2Χ2" αλλά και η κάλυψη του -6 από την πρώτη αναμέτρηση τον Νοέμβριο του 2019.


Το σύνολο του Βασίλη Μασλαρινού, έφτασε τις δυο νίκες σε τρεις αναμετρήσεις και κόντρα στην αήττητη Σλοβενία, θέλει να κάνει το αποφασιστικό βήμα πρόκρισης, να πάρει τη νίκη και καλύπτοντας και το -6 του πρώτου αγώνα, να βρεθεί στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα του Α ομίλου, που οδηγεί απευθείας στη τελική φάση του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, που είναι προγραμματισμένο για το καλοκαίρι του 2021, στα γήπεδα της Γαλλίας και της Ισπανίας.

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα θα στερηθεί και σε αυτή την αναμέτρηση, των υπηρεσιών της Κατερίνας Σωτηρίου, της Άννας Σπυριδοπούλου και της Πηνελόπης Παυλοπούλου, οι οποίες ανιχνεύθηκαν θετικές στον κορονοϊό, αλλά και της Ρένιας Καρλάφτη που είναι τραυματίας.

Η αποστολή της Εθνικής: Άρτεμις Σπανού, Αγγελική Νικολοπούλου, Άννα Νίκη Σταμολάμπρου, Μαριέλλα Φασούλα, Ελεάννα Χριστινάκη, Έλενα Μποσγανά, Διονυσία Αλεξανδρή, Ιωάννα Δίελα, Δανάη Παπαδοπούλου, Ρία Πατεράκη, Αγγελική Βιντσιλαίου, Χριστίνα Αναστασοπούλου

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.