Το "ευχαριστώ" της ΕΟΚ

Written by  Νοε 19, 2020

Οι αγώνες της Προκριματικής Φάσης του Ευρωμπάσκετ Γυναικών 2021 ολοκληρώθηκαν στο Ηράκλειο με την Ελλάδα να φιλοξενεί δύο ομίλους. Η ΕΟΚ θα ήθελε να ευχαριστήσει όσους συνέβαλλαν στην επιτυχή διεξαγωγή των αγώνων και έκαναν τα μέγιστα ώστε να παραμείνουν ασφαλείς όλες οι αποστολές.

 

Η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης ευχαρίστησε τον Υπουργό Υγείας, Βασίλη Κικίλια για την παροχή δύο RT Real-Time PCR από κλιμάκιο του ΕΟΔΥ στην ελληνική αποστολή και την ανταπόκρισή του σε κάθε πρόβλημα που δημιουργήθηκε, αλλά και τη διοικήτρια της 7ης Υγειονομικής Περιφέρειας Κρήτης, Λένα Μπορμπουδάκη για τη βοήθεια και τη συνεχή παρουσία της δίπλα σε κάθε αποστολή.

Όπως επίσης για τη σημαντική συνεισφορά τους στην ανάληψη και ομαλή διεξαγωγή της διοργάνωσης των αγώνων τον Περιφερειάρχη Κρήτης, Σταύρο Αρναουτάκη και τον Δήμαρχο Ηρακλείου, Βασίλη Λαμπρινό.

Ευχαρίστησε ακόμη στα πρόσωπα των κ.κ. Γεώργιο Χαλκιαδάκη και Στυαλιανό Κτενιαδάκη, Διοικητή και Υποδιοικητή αντίστοιχα του ΠΑΓΝΗ όλο το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του νοσοκομείου, ενώ ένα ακόμη «ευχαριστώ» ανήκει στο ΕΚΑΒ και την EUROMEDICA Ηρακλείου για την ενεργή παρουσία των νοσηλευτών του και την παραχώρηση οχήματος ασθενοφόρου.

Επίσης, τον Αντιδημάρχο Κώστα Βαρδαβά και τη Διοίκηση του Νέου Κλειστού Γυμναστηρίου Ηρακλείου, όλο το υπαλληλικό προσωπικό του γηπέδου, το οποίο απέδειξε για μία ακόμη φορά τη δυνατότητα να προσφέρει τις υπηρεσίες του σε μια σημαντική διεθνή διοργάνωση.

Τέλος, το «ευχαριστώ» απευθύνεται ακόμη προς την Διεύθυνση Αστυνομίας Ηρακλείου για τη δική της παρουσία και βοήθεια, την Τροχαία Ηρακλείου για τη συμβολή της στην ομαλή μετακίνηση όλων των αποστολών, το σώμα εθελοντών «Φίλιος Ζευς» με την ανεκτίμητη και καθοριστική συμβολή των μελών του.

Πηγή: ΕΟΚ

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.