Εθνική Ανδρών: Ενσωματώθηκε ο Παπαδάκης

Written by  Φεβ 18, 2021

Με 14 παίκτες είναι πλέον η αποστολή της Εθνικής Ανδρών στη Ρίγα για τα δύο τελευταία της παιχνίδια των προκριματικών του Ευρωμπάσκετ 2022. Ο Κώστας Παπαδάκης ταξίδεψε το πρωί από την Αθήνα και το μεσημέρι έφτασε στην πρωτεύουσα της Λετονίας, μπαίνοντας άμεσα στην ομάδα, αφού είχε κάνει όλα τα προβλεπόμενα υγειονομικά τεστ.

Ο Παπαδάκης ενημερώθηκε το βράδυ της Κυριακής για την κλήση και αναχώρησε οδικώς από τη Λάρισα. Δεν μπορούσε να ταξιδέψει τη Δευτέρα, αφού έπρεπε να κάνει δύο τεστ. Χθες το απόγευμα πήρε τα αρνητικά αποτελέσματα και σήμερα νωρίς το πρωί μπήκε στο αεροπλάνο με τελικό προορισμό τη Ρίγα.

«Άκουσα από κάποιους να μιλάνε μεταξύ σοβαρού και αστείου για... περιπέτεια, ακόμα και ταλαιπωρία λόγω του ξαφνικού της κλήσης και όλων όσων έπρεπε να κάνω μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, αλλά από μένα οι μόνες λέξεις που θα ακούσετε είναι τιμή και χαρά», τόνισε ο Παπαδάκης κατά την άφιξή του και πρόσθεσε: «Πραγματικά από την ώρα που ενημερώθηκα για την κλήση το μόνο που με ένοιαζε ήταν να γίνουν οι απαραίτητες διαδικασίες και να μπορέσω να είμαι μαζί με την ομάδα. Ήταν από τα πιο ευχάριστα... ξαφνικά πράγματα που μου έχουν συμβεί και τώρα το μόνο που σκέφτομαι είναι να μπω στο κλίμα και να είμαι έτοιμος να κάνω ό,τι μου ζητηθεί».

 

Πηγή και φωτό: basket.gr

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.