Μάντζου: «Κίνητρο όσα είδαμε στο τουρνουά»

Written by  Αυγ 15, 2021

Η Εθνική Κορασίδων κατάφερε να κλείσει το European Challenger στο Ελσίνκι με νίκη επί της Φινλανδίας. Η Δόμνα Μάντζου μίλησε για την αναμέτρηση αυτή, για το τι σημαίνει για τις ίδιες τις νεαρές διεθνείς, αλλά και για την «κληρονομιά» αυτού του τουρνουά.

«Χαρήκαμε πάρα πολύ που στο τελευταίο παιχνίδι καταφέραμε να δείξουμε μια καλή εικόνα στους άλλους. Προσπαθήσαμε πολύ, όπως και στις άλλες εμφανίσεις. Μετράει πολύ ότι προσπαθήσαμε σε κάθε αγώνα, ακόμη και σ’ αυτούς που ηττηθήκαμε στο τέλος. Το πιστέψαμε και φτάσαμε στο θετικό αποτέλεσμα. Μπορεί να αργήσαμε λίγο να βρούμε ρυθμό, αλλά έστω στο τέλος τα καταφέραμε».

Η Μάντζου γυρίζει λίγο προς τα πίσω το βλέμμα… «Θα μπορούσαμε να είχαμε πάρει τουλάχιστον μία νίκη ακόμη. Ίσως στον αγώνα με τη Λετονία». Προτιμάει όμως να το κρατά σταθερά μπροστά και να δει τα θετικά που μπαίνουν στη ζυγαριά: «Πήραμε πολλές εμπειρίες, έχουμε πολλές καινούριες εικόνες και εννοείται πως όλα αυτά τα παιχνίδια εδώ μόνο καλό μας έκαναν. Είδαμε ένα άλλο επίπεδο, διαφορετικό από αυτό που βλέπουμε στην Ελλάδα, πήραμε πολύ διαφορετικές εικόνες».

Όλο αυτό μεταφράζεται σε μία λέξη: «Κίνητρο… Θα δουλέψουμε ακόμη περισσότερο, θα το ρίξουμε στη δουλειά, για να είμαστε πιο έτοιμες του χρόνου και να είμαστε περήφανες ως ομάδα και εκπροσωπώντας την χώρα μας».

Εκτός από το κίνητρο ή τη δουλειά υπάρχει ένα ακόμη σημαντικό στοιχείο που μπήκε στα θεμέλια γι’ αυτήν την ομάδα: «Είμαστε σαν μια οικογένεια όλες ομαζί. Είμαστε πολύ καλά και αυτό είναι κάτι που πιστεύω θα μετρήσει πολύ και για τη συνέχεια».

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.